MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Gigel Frone, din nou la „Românii au talent”. Jurații au rămas mască atunci când a apărut pe scenă. „Nu ai cum să nu filmezi”

Distribuie

Gigel Frone a revenit pe scena „Românii au talent”, vineri seara, 14 martie. Jurații au reacționat imediat, iar Paver Bartoș și Smiley au filmat cu telefonul, momentul oferit de chitarist, care a devenit cunoscut în același show, în urmă cu câțiva ani

Cea de-a șasea ediție Românii au talent  a fost plină cu surprize pentru Andi Moisescu. Juratul și-a sărbătorit ziua de naștere la filmări, alături de colegi iar aceștia l-au surprins pe durata întregii zile cu diverse cadouri care i-au adus zâmbetul pe buze și l-au uimit.

Însă, cea mai mare bucurie i-a adus-o lui Andi, un concurent a cărui reprezentație l-a fascinat. Este vorba despre Gigel Frone, care a mărturisit că a venit din nou la Românii au talent, cu cândul de a se relansa. Momentul oferit de acesta a fost tot un cadou pentru Andi Moisescu, din partea lui Bartoș și a lui sSmiley.  „E deasupra competiției. Este de neoprit.”, spune Andi, iar Pavel a adăugat: ”Acestea sunt nișe momente istorice, nu ai cum să nu le filmezi” , spune Pavel Bartoș.

La un moment dat, Florin Călinescu a invitat-o pe Andra la dans, pe muzica lui Gigel Frone. Toți cei prezenți au aplaudat și s-au distrat pe muzica celui supranumit ”Mariachi de România”.

Gigel Frone face filme de epocă

Gigel Frone a declarat că face filme de epocă. Până să-și descopere pasiunea pentru cinematografie, solistul din Onești, acum în vârstă de 50 de ani, a cântat la zeci de petreceri, la terase de pe Litoral, a făcut reclamă la o florărie unde le cânta clienților, ba chiar s-a luptat pentru propriul concurs de modeling.

Citește și

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

 

Citește mai multe despre Gigel Frone pe Libertatea.

Comentarii