MENIU CAUTĂ

Gigi Becali se tratează pentru a putea munci în afara închisorii

Distribuie

Ziua de ieri n-a fost una bună pentru Gigi Becali. Omul care deţine echipa de fotbal Steaua Bucureşti a aflat mai întâi că nu a fost selecţionat printre cei zece deţinuţi de la Penitenciarul Poarta Albă care vor lucra la clubul de fotbal Viitorul Constanţa, afacere deţinută de naşul său, Gheorghe Hagi.
Latifundiarul din Pipera a fost oprit de medici pentru că acuza dureri la spate, problemă de sănătate pentru care în trecut făcuse o cerere de eliberare condiţionată. Pentru a putea fi inclus în viitoarea listă cu puşcăriaşii care au drept de muncă în afară închisorii, patronul roş-albaştrilor a decis să-şi rezolve problemele de sănătate şi astfel a ajuns la spital.
În jurul orei 17.00, Becali a fost transferat la spitalul penitenciar Poarta Albă, acolo unde ar putea rămâne până săptămâna viitoare, pentru investigaţii amănunţite şi pentru un posibil tratament. Şi de Crăciun Gigi Becali a avut nevoie de medici, după ce i s-a făcut brusc rău.
Deţinutul marca VIP a resimţit dureri mari în piept şi stări de vomă, dar, după mai multe analize, a aflat de la doctorii penitenciarului că era vorba doar de o simplă indigestie, după ce înfulecase cu poftă cârnaţii şi sarmalele primite la pachet, de acasă.
După ce a aflat verdictul medicilor, fericit că nu e ceva grav, bossul din Ghencea s-a tratat cu o duşcă dintr- o sticlă de palincă.

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii