Mergi direct la conținut »
Gina Matache a mers în vacanță alături de Delia și soțul ei, Răzvan. “Am plâns înainte cu o lună să mă ia cu ei “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Gina Matache a mers în vacanță alături de Delia și soțul ei, Răzvan. “Am plâns înainte cu o lună să mă ia cu ei “

 Mama Deliei și-a dorit cu orice preț să își însoțească fiica în vacanța din Copenhaga, acolo unde artista a avut de susținut și concerte. În cele din urmă, Gina Matache și-a văzut visul cu ochii și a fost extrem de fericită. În curând, aceasta va deveni bunică pentru a doua oară, fiica ei Oana fiind din nou însărcinată.

„Am plâns înainte cu o lună să mă ia cu ei. Le-am zis că iau avion și merg după ei. Am stat trei zile. N-am apucat să văd foarte multe pentru că au fost multe concerte și a trebuit să merg după ea, doar așa prin centru, prin parcuri. A trebuit să ținem pasul cu ei, am mers doar pe jos. Am făcut vreo 15 kilometri și mi-au cumpărtat încălțări ca să pot să merg. Efectiv am mers doar pe jos, am vizitat. Eu nu pot să tac, am comentat mereu, Delia mă certa.”, a povestit Gina Matache,  la Răi Da’ Buni.

Gina Matache spune că se va muta alături de familia Oanei, pentru a o ajuta cât mai mult cu bebelușul. „S-a maturizat și s-a responsabilizat. Încercăm să le luăm cum vin. O să trebuiască să mă mut cu ei, ea nu o mai poate ridica pe cea mică în brațe. O să merg să o ajut.”, a mai spus Gina Matache.

Citește și

Gheorghe Zamfir lasă naiul pentru bagheta de dirijor. Va conduce o orchestră și un cor, la aniversarea trupei Bere Gratis

Close
Închide
  Close