MENIU CAUTĂ
29 Mar. 2018 09:04

Gina Pistol a decis să vorbească despre sarcină. Blonda a pus capăt zvonurilor

Distribuie

Gina Pistol a decis să pună capăt zvonurilor cum că ar fi însărcinată.

În ultima vreme, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, care are o relație cu Smiley, a fost în centul atenției după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată.

Inițial, chef Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu blonda, a fost cel care a afirmat că Gina Pistol ar urma să aibă o fetiță, însă nu a dat mai multe detalii. Apoi, Dan Capatos a felicitat-o pe Gina Pistol în emisiunea pe care o moderează la Antena 1, afirmând și el că a auzit că vedeta ar fi însărcinată cu o fetiță.

Gina Pistol a decis să lămurească lucrurile și a vorbit pe marginea acestui subiect arzător în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Nu este însărcinată Gina Pistol. Am vorbit cu ea în ultima vreme și nu este. Nu, nu sunt însărcinată. Nu îmi doresc lucrurul acesta foarte mult. Nu e o prioritate acum pentru mine. Când se va întâmpla, se va întâmpla și atât. Doar că nu e o perioadă pentru mine acum”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.


Citește și: VIDEO REPORTAJ/Moș Chițu, la 92 de ani își caută jumătatea… mai tânără. 'Să fie clar, n-am avere. Nu am decât dragoste și respect!'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii