MENIU CAUTĂ
20 Mai. 2015 18:42

Gina Pistol se plânge prin oraș că este săracă! EXCLUSIV

Distribuie

Şomeră şi fără alte venituri care să-i asigure traiul cu care se obişnuise, Gina Pistol a reuşit să împuşte, în doar câteva luni, o sumă frumuşică, de aproximativ 18.000 de euro, după ce fostul “Iepuraş” Playboy a ajuns în curtea trustului PRO TV. Doar că urmele trecutului nu prea îndepărtat şi-au lăsat amprenta, astfel că vedeta încearcă să se pună la adăpost pentru alte zile negre care ar putea urma, în cazul în care nu va trece castingurile la care participă în această perioadă, pentru prelungirea contractului cu postul mai sus-menţionat.

Adună bani pentru zile negre

Astfel că blonda nu doar că a devenit mai chibzuită, ci încearcă să-şi recupereze banii pe care i-a dat cu împrumut, pe când soarele strălucea pe uliţa sa. Iar pentru asta, Gina a apelat la o strategie bine pusă la punct. Blonda se plânge prin oraş că e săracă lipită, pentru a-i impresiona pe datornicii care nu dau semne că ar vrea să-şi achite împrumuturile. În unele cazuri, blonda a apelat şi la intermediari, doar-doar îşi va recupera sutele de euro date pe încredere.

Iubitul i-a închis puşculiţa

Mai mult, Gina nu se mai poate baza, ca pe vremuri, pe disponibilitatea financiară a iubitul ei, Alin Cocoş (foto), aflat în prezent în arest la domiciliu. Acesta nu-şi mai poate permite să-i pună la dispoziţie marea cu sarea, cum o făcea când era în libertate. Dimpotrivă, vedeta a devenit în prezent stâlpul' casei. Ea este cea care face provizii şi se ocupă de plăţile uzuale.

Citește mai multe despre Gina Pistol pe Libertatea.

Comentarii