MENIU CAUTĂ
03 Mar. 2016 23:30

GINA PISTOL vrea să-i gătească la nuntă trei chefi celebri | Scărlătescu îi e prieten, aşadar, este ca şi antamat! Mai trebuie să-i convingă pe Bontea şi pe Dumitrescu

Distribuie

Libertatea: Ai mai colaborat cu cei trei chefi, dar din postura de concurentă, nu de prezentatoare. De care dintre ei eşti mai ataşată?

Gina Pistol: Îmi este greu să fac un top, însă pot spune că de chef Scărlătescu mă leagă o prietenie mai strânsă. Asta nu înseamnă că nu-mi sunt la fel de dragi şi ceilalţi doi chefi.

Ce amintiri frumoase ai din prima colaborare cu ei? Dar vreo amintire… care te bântuie?

Păi, la prima întâlnire am aflat că mai există şi alte cuţite, pe lângă singurul model pe care-l aveam eu acasă, în dublu exemplar… Apoi, mi-au dat multe sfaturi legate de condimente, reţete şi mici secrete de bucătărie. De bântuit, mă bântuie fuga lui Cătălin Scărlătescu de îmbrăţişarea mea!

Intersectările astea tot mai de­se cu bucătăria te fac să găteşti mai des şi mai cu spor?

Când am ocazia să petrec mult timp lângă oameni care iubesc mâncarea şi bucătăria… sincer vă spun că mi se face chef de gătit! Şi mă cuprinde o dorinţă imensă de a-i impresiona cu preparatele mele pe cei dragi.

Cât de des găteşti acasă?

Acasă, din păcate, nu am suficient de mult timp să gătesc. Mie îmi place să am o zi la dispoziţie pentru gătit. Am ritualul meu: merg dimineaţa la piaţă, iar acasă, gătesc pe muzică.

La ce vârstă ai intrat în bucătărie?

Gătesc de când eram copil. Eu am un frate mai mic cu 5 ani, iar când mergea mama la serviciu, noi rămâneam singuri acasă şi… trebuia să gătesc ceva. Eram înnebuniţi după ceapa călită cu bulion şi după frigănele.

Ar putea concura  la titlul de… cea mai mâncăcioasă vedetă

Ce-ţi iese delicios şi ce-ţi dă bătăi de cap?

Îmi iese tot ce-mi propun să gătesc! Gogoşi, fripturi, salate, paste… Cel mai haios şi solicitant moment a fost când am ales să fac paste de casă. Neavând o maşină de făcut paste, a trebuit ca timp de 45 de minute să întind cu făcăleţul o cocă ce se încă­păţâna să rămână foaie. În cele din urmă, am obţinut ce mi-am propus: nişte paste de casă delicioase. Plus febră musculară la braţe!

Pastele, pizza, prăjiturile, foitajele… care sunt slăbiciunile tale?

Oooooo! Vă spun un secret… TOATE SUNT!

Cel mai bun desert făcut de tine vreodată care e?

Lapte de pasăre! Şi panna-cotta! Şi gogoşi!

Bucătăria românească, italiană, libaneză, mexicană… care e preferata ta?

Ador mâncarea! Îmi este greu să aleg…

Ai cucerit bărbaţi cu mâncare gătită de tine?

Erau cuceriţi deja!

Ai avea curaj să găteşti pentru chefi?

Eu zic că da! Dar să fie înfome­taţi!

Ai mâncat vreodată ceva făcut de chefi?

Am avut ocazia să mănânc bucate gătite de chef Scărlătescu. Îmi plouă în gură doar când îmi amintesc. Hamburgeri, cârnaţi, paste, mmmm, un deliciu!

Ţi-ar plăcea să gătească la nunta ta cei trei chefi ?

Daaaaaa! N-aş mai avea nici o grijă! Pentru că fericirea trece şi prin stomac.

Eşti pofticioasă? Faptul că eşti la o emisiune culinară îţi ameninţă în vreun fel silueta?

Îmi place mâncarea! Îmi place s-o miros, s-o admir, s-o gust… vă daţi seama că sunt foarte încântată de tot ceea ce mi se întâmplă acum!

În aceste condiţii, cum îţi menţii silueta?

Îmi place să fac sport, să ies la alergat în parc, îmi plac dru­meţiile, însă îmi place şi mâncarea. Deci… se duce un război în mine!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii