MENIU CAUTĂ
, de Alina Serea

Giulia Anghelescu CLARIFICĂ lucrurile. CE spune despre DIVORŢ

Distribuie

După ce Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu au petrecut minivacanţa de 1 Mai separat au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi se află în pragul divorţului. Mai mult, cântăreaţa însăşi a declarat că sunt într-o pauză, fapt care părea să confirme ruptura dintre ei. Cu toate acestea, Giulia declară că, în ciuda neîneţelegerilor dintre ea şi soţul ei, nu se pune problema unui divorţ.

„Relaţia dintre mine şi Vlad este una cât se poate de normală, evident că avem micile noastre certuri ca în orice cuplu, însă departe de noi gândul unui divorţ. Toate aceste speculaţii au plecat de la faptul că eu şi Vlad am mers separat la mare de 1 mai. Nu se pune problema unui divorţ şi nici nu avem probleme de comunicare în acest moment!”, a declarat Giulia Anghelescu pentru realitateatv.net.

Giulia şi Vlad s-au căsătorit religios în vara anului 2012, atunci când şi-au botezat şi copila. Înainte de a deveni soţ şi soţie, aceştia au mai trecut printr-o despărţire lungă, de vreo doi ani, şi, când nimeni nu se mai aştepta să-i vadă împreună, au decis să-şi mai acorde o şansă.
 
 
 

Citește mai multe despre Giulia pe Libertatea.

Comentarii