Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu are miopie, dar exclude operația: "Intenționez să port ochelari"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Anghelescu are miopie, dar exclude operația: "Intenționez să port ochelari"

Giulia Anghelescu are miopie, dar exclude operația: „Intenționez să port ochelari”

Giulia Anghelescu suferă de miopie de ani buni, cântăreței crescându-i dioptriile după cea de-a doua naștere. Totuși, nu se gândește să apeleze la chirurg pentru o corecție.

De Andreea Romaniuc Archip,

Giuliei, spre deosebire de majoritatea vedetelor, îi plac ochelarii și obișnuiește să-și accesorizeze ținutele cu rame în trend. Așa se face că are mai multe perechi, în diverse culori. Uneori, când îmbracă o ținută mai pretențioasă, poartă lentile de contact. Iar alteori uită și de ochelari, și de lentile și atunci… se întâmplă să treacă cu grație pe lângă cunoscuți, pe stradă sau la evenimente mondene.

„Din când în când, mai sar pe cineva. În cazul în care vi s-a părut că mă uit ciudat, era din cauza faptului că nu aveam lentilele sau ochelarii. Am ochelari de distanță, am miopie, nu foarte mare și sper că va scădea la un moment dat. Mie mereu mi-au plăcut ochelarii și îmi plac în continuare, intenționez să port ochelari, nu vreau să fac nici o intervenție”, ne-a spus ea.

Citește și: Paula Seling, de la paranghelie, pe scena Ateneului Român! Cântă cu Giony Talent și Cârciumarii Band, apoi cu Camerata Regală

Close
Închide
  Close