Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu și soțul ei, surprinși în timp ce făceau dragoste. “Dau tot din casă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Anghelescu și soțul ei, surprinși în timp ce făceau dragoste. “Dau tot din casă”

Giulia Anghelescu și soțul ei, surprinși în timp ce făceau dragoste. “Dau tot din casă”

Giulia Anghelescu și soțul ei, surprinși în timp ce făceau dragoste. Artista a recunoscut pentru revista VIVA! că ea și Vlad au fost văzuți de cei doi copii, în intimitate.

De Livia Lixandru,

„Dar nu au cum să ne surprindă. Glumesc. Uneori se întâmplă, dar doar în deplasare. Sper că Vlad nu se uită la acest live, o să zică că dau tot din casă”, a declarat Giulia, într-un interviu pentru Viva!

Giulia Anghelescu și soțul ei nu mai au parte de intimitate

Artista susţine că viaţa  intimă nu mai este la fel, de când copiii ei au venit pe lume.  „Nu înţeleg de ce ne tot ascundem după degete şi de ce zicem că este extraordinar. Eu nu înţeleg cum este extraordinar. Ba adormi copiii şi în sfârşit te bucuri că wow au adormit copiii, hai să bem un pahar de vin, să ne uităm la un film şi adormi după prima gură. Deci ce sens are? Dacă mergem la concerte împreună, eu sunt foarte obosită şi adorm oricum, deci partea asta cu sexul, cred că trebuie să mai lucrăm un pic la ea”, a mai spus Giulia.

Ca orice mamă, Giulia Anghelescu Huidu este un model pentru copii ei, în mod special pentru fiica ei, Antonia, care este mai mare și înțelege mai multe lucuri.  Conștientă de asta, dar mai ales reamintindu-și cum era ea în adolescență, Giulia are de gând să o lase pe fiica ei să experimenteze orice își dorește.

Citește și


Ilinca Vandici a apărut în presa britanică după ce și-a ridicat fusta în timpul emisiunii Bravo, ai stil!


 

Close
Închide
  Close