Mergi direct la conținut »
Giulia revine în trupa DJ Project. Prima declarație a artistei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia revine în trupa DJ Project. Prima declarație a artistei

Giulia revine în trupa DJ Project. Prima declarație a artistei

Giulia revine în trupa DJ Project. Dupe ce zilele acestea s-a speculat că artista va avea un nou proiect cu trupa, aceasta a ținut să lămurească problema și le-a dezvăluit fanilor de pe contul de socializare, că are multe surprize pe plan profesional.

De Livia Lixandru,

Giulia revine în trupa DJ Project, după ce a plecat din trupă în urmă cu câțiva ani. Astfel că, aceasta a postat pe contul de Facebook un mesaj, în care confirmă colaborarea ei cu foștii colegi, Gino și Maxx.

Giulia revine în trupa DJ Project. Prima declarație a artistei

Giulia revine în trupa DJ Project, după aproape 5 ani

„În ultima perioada, foarte mulţi dintre voi m-au intrebat dacă voi mai cânta vreodată cu DJ Project. Având în vedere ca zilele acestea au aparut multe articole despre revenirea mea la colaborarea cu Gino și Maxx, cel mai bine ar fi să știţi de la mine care e situaţia. Într-adevar, am câteva surprize pe care le pregatesc pentru anul viitor, atat in ceea ce priveste proiectul „Giulia”, cât și o colaborare cu DJ Project. Trebuie doar sa aveţi rabdare și incredere ca atunci cand va veni momentul veţi afla primii”, a scris Giulia pe pagina ei de Facebook.

Close
Închide
  Close