Mergi direct la conținut »
Gwyneth Paltrow îi mulțumește lui Brad Pitt pentru felul în care a reacționat când a agresat-o Weinstein
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gwyneth Paltrow îi mulțumește lui Brad Pitt pentru felul în care a reacționat când a agresat-o Weinstein

Gwyneth Paltrow îi mulțumește lui Brad Pitt pentru felul în care a reacționat când a agresat-o Weinstein

Gwyneth Paltrow a ținut să-i mulțumească public lui Brad Pitt pentru felul în care a reacționat și a protejat-o atunci când Harvey Weinstein i-a făcut avansuri sexuale.

Într-un interviu acordat revistei Marie Claire și publicat la câteva zile după căsătoria actriței cu Brad Falchuk, Gwyneth Paltrow a mărturisit că atunci când avea 22 de ani, cunoscutul producător, azi căzut în dizgraţie, a pipăit-o în timp ce se afla într-un hotel, apoi i-a sugerat să meargă cu el în cameră pentru un masaj.

În acea perioadă, frumoasa blondă avea o relație cu Brad Pitt și i-a povestit acestuia prin ce a trecut, iar actorul nu a stat pe gânduri și l-a confruntat pe Weinstein cu aceste acuzaţii la o premieră de pe Broadway.

„Îi sunt foarte recunoscătoare lui Brad pentru că şi-a folosit puterea şi faima pentru a mă proteja, atunci când eram o nimeni, şi l-a speriat pe Harvey”, a precizat ea, adăugând că „dacă nu era el, nu ştiu dacă nu aş fi fost concediată”.

În ceea ce-l priveşte pe Harvey, acesta a avut o atitudine împăciuitoare, povesteşte actriţa. „OK, hai să uităm asta”, ar fi spus el, potrivit lui Gwyneth, care-şi explică reacţia acestuia, prin faptul că nu ar fi vrut să-l supere pe Pitt.

Paltrow şi Pitt s-au despărţit în 1997, scrie Agerpres.


Citește și: ANALIZĂ | Bomba fiscală. Milioane de români se pot trezi cu pensii mai mici


 

Close
Închide
  Close