Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Hannelore de la Insula Iubirii, de nerecunoscut. Fosta concurentă și-a schimbat culoarea părului și a apelat la intervenții estetice

Hannelore a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii. Fosta soție a lui Bogdan, cel alături de care și-a testat iubirea în Thailanda, arată total diferit. Și-a schimbat look-ul și s-a „tunat”.

De Livia Lixandru,

Tânăra și-a pus acid hialuronic în buze și a avut o intervenție de mărire a sânilor, potrivit VIVA!

Hannelore a fost concurentă în cel de-al patrulea sezon „Insula Iubirii” de la Antena 1.

Ea a intrat în show-ul iubirii alături de Bogdan. Cei doi au întâmpinat probleme pe parcursul emisiunii filmate în Thailanda, au fost la un pas de a se despărţi după ce ea s-a apropiat de ispita Andi.

Ulterior, când au ajuns acasă, Hannelore şi Bogdan au devenit soţ şi soţie. Cei doi nu au făcut nunta în România, ci pe meleaguri străine. 

Au divorțat la scurt timp după căsătorie

Mariajul lor nu a durat prea mult, pare că nu s-au înţeles şi au decis să divorţeze. Au luat-o pe drumuri separate, au pornit noi provocări.

„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorţul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o şansă pentru a salva relaţia noastră”, a transmis la momentul respectiv Bogdan.

Close
Închide
  Close