Mergi direct la conținut »
Hannelore de la “Insula Iubirii”, final de an neașteptat. A fost trădată și dezamăgită
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Hannelore de la “Insula Iubirii”, final de an neașteptat. A fost trădată și dezamăgită

Hannelore de la “Insula Iubirii”, final de an neașteptat. A fost trădată și dezamăgită

Hannelore a fost una dintre cele mai controversate apariții de la "Insula Iubirii". După ce și-a trădat iubitul și a susținut că s-a îndrăgostit de ispita Andi, blonda s-a căsătorit cu Bogdan, cel alături de care a mers să își testeze iubirea în Thailanda.

Finalul de an însă, nu a prins-o pe Hannelore într-o formă prea bună. Blonda a postat pe contul de socializare o imagine, pentru a le transmite un mesaj tuturor celor care au dezamăgit-o. ”Așa sunt prietenii din ziua de azi”, este mesajul postat de Hannelore, alături de o imagine ce imită două mâini,  una fiind marcată de un șarpe, simbol al trădării.

Hannelore și Bogdan au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, iar show-ul Insula Iubirii le-a pus la grea încercare dragostea. Însă, cei doi au reușit să treacă peste toate dificultățile, în ciuda comentariilor care s-au făcut pe seama relației lor . nHannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi.

Citește și

Carmen Brumă o duce bine după Sărbători. Programele sale de slăbit sunt la mare căutare!

Close
Închide
  Close