MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2017 12:08

Horia Brenciu, impresionat de un concurent de la X Factor: „Îţi dau studioul meu gratis pentru prima piesă pe care o vei lansa”

Distribuie

Horia Brenciu, impresionat de un concurent X Factor. Audiţiile „X Factor” aduc în faţa juriului şi tineri necunoscuţi, dar extrem de talentaţi, cu potenţial mare şi cu o energie de invidiat.

Este exact ceea ce caută cei patru juraţi ai show-ului de la Antena 1, Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams, iar atunci când pe scenă, în faţa lor, intuiesc factorul X aceştia au cele mai frumoase reacţii.


CITEȘTE ȘI… O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj și a murit. Șocant! Cu cine trăia copila în apartament


Este şi cazul lui Horia Brenciu care, impresionat şi cucerit de un tânăr din cea de-a cincea zi de filmări, i-a spus acestuia la finalul interpretării: „Îţi dau studioul meu gratis pentru prima piesă pe care o vei lansa”, asigurându-l de toată susţinerea sa.

Ce a cântat tânărul, care a fost reacţia sa la auzul unei astfel de propuneri şi ce au adăugat ceilalţi juraţi, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon „X Factor” care va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Și tot atunci, telespectatorii vor avea parte și de o surpriză la X Factor. Cu cine va cânta Horia Brenciu. Delia a reacționat deja.


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ Catrinel Sandu s-a săturat de plajă și de… apă! Motivul pentru care și-a adus fetele în țară


 

Citește mai multe despre Horia Brenciu și studio pe Libertatea.

Comentarii