Mergi direct la conținut »
Horia Brenciu trăiește emoția Crăciunului. “Ceea ce ai uitat revine în actualitate“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Horia Brenciu trăiește emoția Crăciunului. “Ceea ce ai uitat revine în actualitate“

Horia Brenciu a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada Crăciunului și și-a amintit cu plăcere de perioada copilăriei. De asemenea, artistul a vorbit despre un loc drag sufletului său.

„Odată ce ai copii, uşor, uşor, începi să îţi revezi viaţa ta. Cred că nu există altă legătură cu viaţa ta, nu te poţi cunoaşte mai bine pe tine decât având copii. Acum, crescând copiii, brusc, ceea ce ai uitat revine în actualitate şi, dincolo de asta, pe măsură ce creşte copilul, ceea ce mi se întâmplă mie foarte clar în ziua de astăzi. Toate aceste trei fete, toate aceste trei nestemate îmi spun mie că dacă tu te enervezi şi îţi pierzi calmul, pierzi. Iar lucrul acesta munceşte la orgoliul tău, practic şlefuieşte orgoliul tău în asemenea manieră, încât în momentul de faţă aveţi un alt om în faţa voastră. Nimeni nu a putut ajunge în sufletul vostru atât de profund precum copiii pentru a ne zice: „stai calm, ai o viaţă, ai nişte copii, ai nişte responsabilităţi, bucură-te de ea”, a povestit Horia Brenciu, potrivit Spynews.

Horia Brenciu iubește orașul în care s-a născut. „El şi acum îl face loc în toate gândurile mele şi în toate amintirile mele şi în prezent pentru că trec pe acolo de foarte multe ori, e un miros curat, nu are niciun miros de cozonac, verde de brad, beteală sau… nu, e un miros curat. Acolo miroase a aer curat, aer rece curat, care înseamnă şi Crăciun, şi Braşov, şi tata, şi amintirile mele din copilărie”, a mai spus Horia Brenciu.

Citește și

Horia Vîrlan pleacă în Bucovina să simtă adevăratul spirit al sărbătorilor. „În fiecare an pregătesc același meniu”

 

Close
Închide
  Close