MENIU CAUTĂ
19 Mar. 2017 19:18

Horia Moculescu a împlinit 80 de ani. Corina Chiriac, mesaj emoționant la aniversare: “Tu ești una dintre stelele mele de aur… și ieri, și azi, și mâine !”

Distribuie

Horia Moculescu a împlinit 80 de ani. Pianist, cântăreț, compozitor și realizator TV, Horia Moculescu s-a născut în data de 18 martie 1937, la Râmnicu-Vâlcea. Așadar, tocmai a împlinit respectabila vârstă de 80 de ani.

Dintre toți apropiații, cu această oacize, buna sa prietenă și colegă Corina Chiriac i-a transmis, prin intermediul paginii ei de Facebook, un mesaj emoționant.

Corina Chiriac, în vârstă de 67 de ani, născută pe 26 octombrie 1949, la București, este cântăreață, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni TV și actriță. A fost una dintre solistele de mare succes din muzică ușoară din anii ’70 și ’80.

Acum, la aniversarea prietenului și colegului său de breaslă, nu a făcut economie de cuvinte și a tranmis un mesaj emoționant pentru Horia Moculescu.

Dragi prieteni, astăzi este ziua unui strălucit artist, pianist,compozitor,solist vocal, om de televiziune și scenă,iubitor de oameni talentați și susținător al artei românești: Horia Moculescu!

În sufletul meu, Horia va face veșnic parte dintre cei mai dragi și mai străluciți prieteni și compozitori pe care-i are România! De-a lungul anilor, mi-a încredințat cele mai multe compoziții și astfel,m-a ajutat să-mi stabilesc popularitatea în rândul publicului iubitor de muzică frumoasă! Creațiile sale au devenit întotdeauna stele nemuritoare în constelația muzicală românească și nu mă refer numai la cântecele date mie spre bucuria carierei mele!

„De-ai fi tu salcie la mal”, de exemplu, rămâne una dintre capodoperele scrise vreodată! Ce mă făceam eu, însă, fără cântece precum „Fir de busuioc”,”Păi de ce”,”Inimă ta, ba nu, ba da”, Nopțile la rînd” sau 1,2,3,hey,câtecul dragostei”, că să numesc doar câteva?! Cât de sărac ar fi fost repertoriul meu fără aceste cântece nemuritoare?!

Pe plan personal, cât de săracă aș fi fost eu fără prietenia lui plină de umor?! Horia este un talent de geniu, un om special și mulțumesc lui Dumnezeu că Mi l-a dat! Vreau să-i mulțumesc, în numele unei generații întregi de muzicieni, soliști și public deopotrivă, pentru tot ce a realizat într-o viață dăruită muzicii și nouă tuturor! Și-i mulțumesc astăzi când Horia împlinește 80 de ani! Să ne trăiești Horia, sănătos și împlinit, și te rog scrie a doua carte! Pe prima,”Doar atât mi-am amintit”, am recitit-o de multe ori…  Tu ești una dintre stelele mele de aur și ieri, și azi, și mâine! La muuulti ani!', a scris Corina Chiriac.

La final, artista face referire la melodia „Și ieri, și azi, și mâine', interpretată de cei doi la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia ’86, piesă distinsă cu Premiul Special al Juriului la Secțiunea „Creaţie”. De altfel, mesajul este însoțit și de imaginile de atunci, de la Mamaia ’86.

Cu toate acestea, artistul a avut un moment de cumpănă, chiar luna trecută. Horia Moculescu a fost la un pas de moarte, alături de fiica sa!

Iar anul trecut… Horia Moculescu a făcut dezvăluiri sfâșietoare! Ce spune despre moartea tatălui și a fiului său.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii