Mergi direct la conținut »
VIDEO / Ileana Ciuculete a fost înmormântată. Scene cutremurătoare de la cimitir. Nu au putut pune capacul peste cavou
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Ileana Ciuculete a fost înmormântată. Scene cutremurătoare de la cimitir. Nu au putut pune capacul peste cavou

VIDEO / Ileana Ciuculete a fost înmormântată. Scene cutremurătoare de la cimitir. Nu au putut pune capacul peste cavou

Ileana Ciuculete a fost înmormântată, iar cei care au iubit-o au stat alături de sicriul interpretei de muzică populară, până ce acesta a fost coborât în groapă. Din cauza mulțimii de oameni prezente la cimitir, au reușit cu greu să pună capacul peste cavou.

De Livia Lixandru,

Ileana Ciuculete a fost înmormântată sub privirile împietrite ale mamei, copiilor și soțului acesteia. Sute de oameni au condus-o pe una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, pe ultimul drum.

Ileana Ciuculete a fost înmormântată cu ropote de aplauze

Scene dureroase s-au desfășurat în urmă cu puțin timp la Cimitirul Străulești, la înmormântarea Ilenei Ciuculete. Distrus de durere, soțul, mama și cei doi băieți nu s-au dezlipit o secundă de mormântul vedetei. La un moment dat, din cauza mulțimii, nu au putut să acopere cavoul.

Imediat ce sicriul a fost coborât în groapă, Cornel Galeș a cerut ca pe acesta să fie pus buchetul de trandafiri roșii, florile preferate ale cântăreței. La câteva secunde după ce a fost coborât sicriul în groapă, a început să picure mărunt peste Cimitirul Străulești 2, unde își va găsi odinhna veșnisă artista. Bătrânii veniți să o conducă pe ultimul drum pe Ileana Ciuculete spun că acestea ar fi lacrimile sufletului celei dispărute.

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA
Recomandări

Cine e procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar 5 ani! Reacția DNA

 

Ileana Ciuculete este condusă astăzi pe ultimul drumul. Cântăreața de muzică populară, care a murit pe 14 martie, își va dormi somnul veșnic la Cimitirul Străulești. Sute de oameni care au admirat-o de-a lungul vieții pe artistă s-au adunat la Biserica Costească. Alte câteva sute de persoane erau deja la Cimitirul Străulești.

Au venit la slujbă vedete și artiști de muzică populară: Valeria Arnăutu, Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci, Steliana Sima, Ștefania Rareș, Maria Loga, Tita Bărbulescu, Ema Cucu, Serghei Mizil, Nicu Gigantu, Gheorghe Turda, Cristina Turcu Preda, Puiu Codreanu.

Close
Închide
  Close