MENIU CAUTĂ
01 Mai. 2017 23:30

VIDEO EXCLUSIV / Ilinca și Alex Florea s-au urcat în avion fără emoții pentru finala Eurovision de la Kiev. „Sunăm bine și sigur va fi bine!”

Distribuie

Ieri după-amiază, delegația României în frunte cu Ilinca și Alex Florea, câștigătorii preselecției naționale, au plecat câtre Kiev, locul unde va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.

Artiștii  și-au luat la revedere de la fanii de acasă într-o gală organizată în incinta Aeroportului Otopeni, la care a participat întreaga echipă în frunte cu Iuliana Marciuc, șefa delegației noastre pentru cea de a 62-a ediție a celui mai important concurs muzical european. Din echipa de suport face parte și Mihai Alexandru, compozitorul melodiei ”Yodel It”, cea care va reprezenta România pe 11 mai, pe scena de la Kiev și, cu puțin noroc, în finala concursului, pe 13 mai. Alături de România, în competiția finala sunt înscrise 42 țări.

”Suntem foarte determinați-susțin din capul locului cei doi artiști. Am ascultat și piesele aflate în finală, ne-au atras atenția câteva, însă și noi sunăm bine și sigur va fi bine. Avem o piesă bună, un pachet bun iar lumea a fost încântată oriunde am fost”, adaugă cu încredere Ilinca și Alex Florea, artiștii care vor reprezenta România  pe 11 mai, pe scena de la Kiev, și, cu noroc, în finala concursului, pe 13 mai.

Ilinca și Alex Florea au plecat la finala Eurovision de la Kiev. Sunt mulțumiți de show-ul lor

Soliștii noștri consideră că show-ul lor scenic este foarte original deși s-au așteptat la altceva. Mihai Alexandru, compozitorul melodiei ”Yodel it”, cu care Ilinca și Alex Florea se vor prezenta la cea de-a 62 ediție a Eurovision Song Contest, ne-a spus că nu a vrut să asculte înainte piesele din concurs: ”Eu am un obicei să nu ascult piesele, le descopăr live, în momentul competiției”.

Cele mai mari performanțe ale României în participările sale la Eurovision au fost: locul III de două ori (Sistem& Luminița Anghel 2005, respective Paula Seling& Ovi, 2010) și odată locul al IV-lea (Mihai Trăistariu, 2006)

FOTO Dumitru Angelescu

Citește mai multe despre ilinca si alex florea, mihai alexandru, EuroVision și Kiev pe Libertatea.

Comentarii