Mergi direct la conținut »
Secretul Ilincăi și al lui Alex, în finala Eurovision 2017. Nu urcă pe scenă fără talismane
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Secretul Ilincăi și al lui Alex, în finala Eurovision 2017. Nu urcă pe scenă fără talismane

Secretul Ilincăi și al lui Alex, în finala Eurovision 2017. Nu urcă pe scenă fără talismane

Pe lângă talent, o voce uimitoare și o apariție impecabilă, Ilinca și Alex Florea știu că uneori au nevoie și de un strop de noroc. Drept urmare, fiecare și-a adus câte o armă secretă la Kiev, pentru finala Eurovision.

Încă de cum au ajuns la Kiev, IIinca și Alex Florea s-au concentrat exclusiv pe repetiții, țintind un loc fruntaș în clasamentul final al concursului Eurovision 2017. Dacă unora li se pare ușor și cred că reprezentanții noștri la competiția muzicală au parte în Ucraina de o mică vacanță, trebuie să spunem că tinerii au făcut ore întregi de vocalize zilnic, asta pe lângă cele două repetiții zilnice pentru spectacole, interviuri, probe de costume și machiaj. Muncă multă, care și-a lăsat amprenta pe silueta Ilincăi: fata a slăbit câteva kilograme.

Oboseala a fost depășită de emoții, entuziasm și dorința de a câștiga, așa că aseară, Ilinca și Alex au urcat pe scena concursului, în finală, cu forțe proaspete, speranță și… un aliat secret: ciocanul lui Thor!

Am un medalion pe care îl port mereu la gât. Este ciocanul lui Thor (zeul tunetului în mitologia scandinavă – n.r.), iar pentru el trebuie să le mulțumesc prietenilor mei care au un magazin de bijuterii. De fapt, trebuie să le mulțumesc pentru toate bijuteriile mele, cum ar fi și noua mea chitară din ureche, care a făcut furori. În ceea ce privește medalionul, de când l-am primit, cariera mea a fost în plină ascensiune, așa că îl dau jos doar când fac baie. De multe ori, nici atunci. În rest, este nelipsit…”, ne-a destăinuit Alex.

Și Ilinca s-a asigurat că poartă un talisman în finală. Iar pentru un plus de noroc – și o voce perfectă -, a mâncat ghimbir și miere sfințită. “Mierea a fost luată dintr-un loc special. Mama a fost zilele trecute la mânăstirea Lavra Pecerska. Mi-a luat miere de acolo și încă ceva, o cruciuliță aurie, un tatuaj pe care să mi-l pun când urc pe scenă. Am încercat să-l lipesc și în semifinală, dar pentru că nu a stat, l-am pus într-un loc din care să nu avea cum să cadă și tot l-am purtat”, a dezvăluit Ilinca Băcilă.

Citește și: 

Close
Închide
  Close