De Livia Lixandru,

Nu este pentru prima oară când când prietenii virtuali au o astfel de atitudine față de Andreea. Cearcănele proeminente și pungile de sub ochi au fost întotdeauna subiect de bârfă printre cârcotași.

Imaginea cu Andreea Raicu a stârnit reacții neașteptate. “E varză”

Imaginea cu Andreea Raicu nu a fost pe placul fanilor

„Ochi frumoşi? Uită-te la pleaopa dreaptă. E varză!”, a comentat un fan pe reţeaua de socializare.

Recent, Andreea Raicu a recunoscut că plecarea în India a salvat-o și a avut parte de cele mai frumoase experiențe.

„Deşi aveam toate lucrurile astea la care visa toată lumea eram nefericită şi îmi era greu să povestesc altor oameni pentru că îmi era şi mie greu să înţeleg de ce mi se întâmplă asta.  Şi cumva am trăit aşa foarte mulţi ani şi se crează o distanţă foarte mare între ceea ce îmi doream şi ceea ce eram. Ajunsăsem să-mi trăiesc viaţa în funcţie de ceea ce aşteptau oamenii de la mine, nu în funcţie de ceea ce îmi doream eu, dar este un lucru ce l-am descoperit ulterior pentru că atunci când îmi era greu nu înţelegeam de ce îmi e greu.

Ştiam doar că sunt foarte tristă, că nu suport să stau singură, că plângeam foarte mult şi că indiferent ce mi se întâmpla nu era îndeajuns. M-am îmbolnăvit foarte tare, am avut probleme cu coloana, mama mea la fel a avut probleme, eram într-o relaţie toxică, nu mai eram fericită nici la muncă.  Era ceva, un cumul de lucruri care nu-mi dădea absolut nici un fel de bucurie.” a spus Andreea Raicu la Antena Stars.

Citește și


Medic: Vârsta la care fetele încep viaţa sexuală a scăzut mult, din cauza “atacului” informaţional din surse îndoielnice / VIDEO


 

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase