Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Imaginea cu Oana Roman care i-a lăsat mască pe toți. Cât de mult a slăbit vedeta în timpul pandemiei de coronavirus. “Felicitări!”

Oana Roman a reușit să mai scape de câteva kilograme, în ultima perioadă, iar dovada stă în cea mai recentă fotografie cu ea, de pe contul de socializare. Vedeta și-a făcut un selfie în oglindă și le-a arătat tuturor cum imaginea.

De Livia Lixandru,

Cu ajutorul unor proceduri de remodelare corporală, vedeta a dat jos peste 10 kilograme în ultimele luni, potrivit Cancan.

“Esti frumoasa Oana, ai slăbit mult, îți stă bine, oricare ar fi rețeta ta pe lângă asta masajele etc. Dar țin să precizez că nu toate avem posibilitatea de a face ca tine, numai bine”, a scris o admiratoare.

“Ce trăsături perfect conturate! Ce aer adolescentin! Uneori machiajul ne pune ani buni în «spate» nemeritat! Kisses, Oana!”, a exclamat altă femeie.

Unii dintre admiratori însă au pus la îndoială ultima apariție a Oanei. “Woooow chiar ai slăbit sau e photoshop? Dacă chiar ai slăbit, felicitări și să nu mai slăbești, ptr ca arăți suuuper”, a scris cineva.

Close
Închide
  Close