MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 14:46

FOTO | Imaginea publicată de David Beckham după ce s-a zvonit că divorțează de Victoria Beckham

Distribuie

David Beckham a postat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de Victoria Beckham și de câțiva membrii. Postarea fostului fotbalist vine la câteva zile după ce s-a zvonit că este în pragul divorțului. 

Cuplul care este căsătorit de 19 ani ar intenționa să divorțeze, potrivit unor informații apărute în presa internațională zilele trecute.

David Beckham și Victoria au infirmat însă aceste zvonuri. Mai mult, potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi s-au amuzat pe seama acestor informații.

Victoria l-a sunat pe fostul fotbalist și l-a întrebat pe un ton glumeț: „Divorțezi de mine?”. Pentru a lămuri lucrurile, David a simțit nevoia însă să facă un gest pe internet. El a postat o imagine pe Instagram în care apare alături de Victoria și copiii lui.

Amazing night … All about families and memories …. Miami all the way… celebrating USA , Mexico & Canada getting the 2026 World Cup @futbolmiamimls we miss you @marceloclaure

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham) pe

Fotbalistul a cunoscut-o pe fosta membră Spice Girls la un meci de fotbal în anul 1997. Un an mai târziu s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.


VIDEO EXCLUSIV/ Ilie Năstase, despre cum își alege ținutele și de la cine s-a inspirat. ”Dressingul meu este enorm: un pod întreg!”


 

Citește mai multe despre David Beckham și Beckham pe Libertatea.

Comentarii