MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2017 23:30 , de Florian Gheorghe

IMAGINI EXCLUSIVE de la petrecerea de botez a lui Nicholas, primul nepot al fostului premier Adrian Năstase

Distribuie

 Vineri seara, la un select local din Parcul Herăstrău, a avut loc petrecerea de botez a micuțului Nicholas Daniel, primul nepot al fostului premier Adrian Năstase, fiul lui Andrei și al Biancăi Ciuvăț.

Fără să fie o petrecere extravagantă, întâlnirea s-a caracterizat prin bun gust, rafinament și eleganță, atât din punct de vedere al aranjamentelor cât și a calității vestimentare afișată de invitați. Circa 100 de persoane, în marea lor majoritate tineri, prieteni ai fericiților părinți- Andrei Năstase și designerului vestimentar Bianca Ciuvăț – au dansat pe melodiile solistei Mădălina Petre ( fosta ”veveriță” ce a făcut parte din Red Blonde, trupa nelipsită în multe sezoane din platoul emisiunii lui Cătălin Măruță) care a cântat cu grupul său de acompaniament, Alina Eremia, Diana Matei și Taraful Cleante, și s-au delectat cu un savuros meniu de care s-a îngrijit Petrișor Tănase, unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști în artă culinară, directorul primei școli de profil și primul bucătar de televiziune din România.

Petrecerea de botez a lui Nicholas, primul nepot al lui Adrian Năstase, a culminat cu un foc de artificii spectaculos

Garden party-ul a avut loc în mijlocul naturii, pe o frumoasă peluză, și nu a mustit de vedete ale scenei, între recitaluri fiind animat de muzica aleasă de un dj. Cu adevărat special a fost focul de artificii, unul impresionant, intens aplaudat.


Antonia s-a pozat în lenjerie intimă. Imaginea de mii de like-uri. ”Nu mai am cuvinte”


Cu câteva ore înaintea petrecerii a avut loc procesiunea religioasă, la Biserica Sf. Vineri din Capitală, una cu emoții căci temperaturile s-au situat cu puțin sub 40 grade Celsius. Nași ai micuțului Nicholas Daniel , de doar trei luni, au fost Mihnea Năstase, fratele mai mic al fericitului părinte, și iubita acestuia Corina Corolevshi.

CITESTE SI: Andrei Năstase a devenit tată. Fiul cel mare al lui Adrian Năstase are un băiețel


EXCLUSIV. Dramele marilor cântărețe născute în aceeași zi – Angela Similea, Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru


 

Citește mai multe despre Adrian Năstase, andrei nastase, petrisor tanase și petrecere pe Libertatea.

Comentarii