Mergi direct la conținut »
Imagini de senzație! Paula Seling a lucrat la o spălătorie auto
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imagini de senzație! Paula Seling a lucrat la o spălătorie auto

Imagini de senzație! Paula Seling a lucrat la o spălătorie auto

Mirarea vecinilor solistei din cartierul Bucureștii Noi a fost mare după ce au dat ochii, vineri, de Paula Seling la spălătoria auto de cartier.

De Florian Gheorghe,

Paula-selingNu în postura de clientă, așa cum o întâlneau întâmplător, ci încălțată cu cizme de cauciuc și îmbrăcată adecvat, în salopetă, la munca de jos, amestecată printre angajații spălătoriei cu pricina.

Paula Seling a ajuns responsabilă cu serviciile de curățătorie auto  ”interior/exterior” după ce a fost provocată în emisiunea pe care o moderează de fostul ei partener, Ovi, cu care solista a împărțit gloria la Eurovision 2010 , unde piesa ”Playing with Fire” a adus pentru a doua oară României locul trei în clasamentul final în istoria participărilor la respectivul concurs.  Seling și-a arătat talentul spălând automobile o zi întreagă pentru că a pierdut în fața lui Ovidiu  Cernăuțeanu, în emisiunea  ”Duelul pianelor” care va fi difuzată duminică, la TVR 2.
Paula Seling La o ediție anterioară a emis iunii competiție,  Paula și Ovi au îndurat fiecare pedepse cu stoicism. Ovi a petrecut o zi întreagă la stână, în rolul unui cioban, iar Paula a susținut un antrenament cu o echipă pe terenul de rugby, la CSA Steaua București, unde s-a străduit să facă flotări și a văzut cum e să fie într-o grămadă.

Paula la spalatorie3

 

Close
Închide
  Close