Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imagini din culisele show-ului ”Îmi place dansul”. Cum se pregătesc jurații pentru marea finală de sâmbătă seară

Imagini din culisele show-ului ”Îmi place dansul”. Cum se pregătesc jurații pentru marea finală de sâmbătă seară

Show-ul ”Îmi place dansul” a ajuns la final. Sâmbătă, 9 noiembrie,  telespectatorii își vor putea desemna favoritul, prin vot SMS.

De Livia Lixandru,

Câștigătorul care va intra în posesia premiului de 100.000 de lei va fi anunțat, în direct, în ediția de sâmbăta aceasta.

Pregătirile sunt în toi, iar dansatorii au luat cu asalt cabina de machiaj, unde transformarea lor spectaculoasă devine posibilă.

Beatrice Rancea, Cocuța, Emil Rengle și CRBL așteapta cu sufletul la gură spectacolul pe care îl vor oferi cei șase finaliști ”Îmi place dansul”.

Și jurații au petrecut ore întregi în cabina de machiaj. Fiecare persoană din staff-ul echipei este atentă la fiecare detaliu pentru ca rezultatul final să fie impecabil.

Cu toții s-au inscris în competiția ”Îmi place dansul” cu gândul de a demonstra că au dansul în sânge și acum e momentul cel mai intens al evoluției lor – marea finală. 

Momente spectaculoase în finală

Finaliștii își vor disputa marele premiu și vor da marea bătălie în fața juraților și a telespectatorilor.

Alina, Roberto, Ștefan vor performa și își i vor spune povestea pe scenă, în pași de dans, pregătind momente artistice în concordanță cu conceptul serii – ”Visul meu”. 

Close
Închide
  Close