Mergi direct la conținut »
Îndrăgostiți de dulce: Top 10 CELE MAI COMANDATE DESERTURI
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Îndrăgostiți de dulce: Top 10 CELE MAI COMANDATE DESERTURI

Îndrăgostiți de dulce: Top 10 CELE MAI COMANDATE DESERTURI

Convinși că ”dragostea trece prin stomac”, cei mai mulți români își răsfăță partenerii de viață de Valentine’s Day sau de Dragobete cu tort, tiramisu sau clătite, pe care le cumpără online, potrivit uneia dintre cele mai mari platforme de food ordering din România, care a întocmit topul celor mai comandate deserturi de Ziua Îndrăgostiților.

De Ana Alexa,

Pe lângă cele deja enumerate, prăjitura casei, papanașii, amandinele, cheesecake-urile, prăjiturile cu ciocolată, macarons-urile și baclavalele completează topul deserturilor preferate de români de Valentines Day. Însă, de departe, cele mai căutate sunt torturile speciale de Ziua Îndrăgostiților, în formă de inimă.

Dintre toți românii, cei mai ”îndrăgostiți” de dulce sunt bucureștenii, clujenii, brașovenii, timișorenii și constănțenii. Aceștia au comandat online cele mai multe deserturi de Valentines Day, prăjiturile cu ciocolată fiind în topul preferințelor lor, arată datele aceleiași platforme.

Cuplurile din România care au ales deserturi online de Ziua Îndrăgostiților au plătit, în medie, aproximativ 52 de lei pentru preparatele preferate. Cea mai mare comandă de Valentines Day, în valoare de 231 de lei, a fost plasată de un cuplu din București și a fost livrată pe Calea Plevnei.

Datele companiei mai arată că îndrăgostiții din România sunt adepții mobilității. Majoritatea lor au comandat deserturi din aplicația mobilă foodpanda în week-end-ul 13-14 februarie, în timp ce 49% din total au folosit desktop-urile pentru alegerea prăjiturilor preferate.

Close
Închide
  Close