MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2013 13:17 , de Iulian Simbeteanu

Infidelitatea costă! Ce sumă vrea Demi Moore de la Ashton Kutcher

Distribuie

Se pare că actrița s-a gândit la un preț pentru infidelitatea soțului, anume: 50 de milioane de dolari.
Demi Moore a solicitat pensie alimentară de la soțul ei Ashton Kutcher, de care s-a despărțit în noiembrie 2011. Actrița a introdus actele de divorț la 16 luni de la separarea de efectivă Ashton și îi cere acestuia jumătate din avere.
Actrița consideră că este meritul ei pentru că Ashton a câștigat o avere de 100 de milioane de dolari în timpul căsniciei lor.
La începutul căsniciei, Demi Moore avea mai muți bani decât Ashton, însa acest lucru s-a schimbat drastic. Ashton are o avere de cel puțin la 100 de milioane de dolari, în vreme ce Demi Moore n-a mai câștigat bani serioși de foarte mult timp. Ashton are contractul cu serialul «Two and a Half Men», care îi aduce 20 de milioane de dolari pe an. De asemenea el a a investit în afaceri de succes, precum Skype și Forsquare. El mai are și o casă de producție și un contract lucrativ cu Nikon', a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Nu au semnat  un contract prenupțial
Conform sursei citate, Demi ar avea șanse să câștige tocmai pentru că nu i-a cerul lui  Ashton să semneze un contract prenupțial, atunci când ea avea mai mulți bani și ar fi avut tot interesul să facă acest lucru.
'Demi nu știe exact ce avere are Ashton, însa va afla în timpul divorțului. Situația ei financiară este solidă, dar ea s-a dat la o parte și i-a permis lui Ashton să fie vedeta familiei și să câștige mulți bani. Ea este nefericită pentru că Ashton nu vrea să recunoască influența pozitivă pe care a avut-o în viața lui', a adăugat aceeași sursă.
Demi Moore a început relația cu Ashton Kutcher la câțiva ani după ce s-a despărțit de actorul Bruce Willis, pe vremea când tânărul actor era un star în ascensiune, grație rolului din serialul 'That ’70s Show'.
Cei doi s-au despărțit în noiembrie 2011 după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.
În prezent, Ashton are o relație cu colega lui din distribuția serialului „That ’70s Show”, actrița Mila Kunis.

Citește mai multe despre Demi Moore și Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii