Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Inna recunoaște că udă multe batiste, din cauza copiilor de la “Vocea României Junior”. “Îmi este foarte greu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Inna recunoaște că udă multe batiste, din cauza copiilor de la “Vocea României Junior”. “Îmi este foarte greu”

EXCLUSIV/ Inna recunoaște că udă multe batiste, din cauza copiilor de la “Vocea României Junior”. “Îmi este foarte greu”

Inna vorbește despre greutățile întâmpinate la “Vocea României Junior”, show-ul de talente pentru copii al cărui sezon secund debutează diseară la PRO TV. Miniona cântăreață ne-a mărturisit că nu programul extrem de încărcat reprezintă cea mai mare provocare în perioada filmărilor, ci faptul că trebuie - lucru inevitabil într-un concurs - să respingă copii, în procesul de alegere a celor mai bune voci. Inna, jurat alături de Andra și Marius Moga, speră ca unul dintre prichindeii din echipa ei să plece acasă cu trofeul celui de-al doilea sezon, fiindcă sunt “artiști talentați, cu voci incredibil”.

De Ana Maria Marinescu,

Libertatea: Începe al doilea sezon Vocea României Junior… Speri să câștigi? Anul trecut, Marius Moga a luat trofeul…

Inna: Sigur că sper să câștig, pentru că echipa Inna este cea mai tare, copiii sunt supertalentați și merită! Eu încerc să-mi fac copiii din echipă fericiți, vreau să se bucure de ceea ce fac, să alegem cele mai bune și potrivite piese, dar să ne și distrăm împreună, să nu privească această competiție ca pe sfârșitul lumii, dacă ies din concurs, ci ca pe o superexperiență de care trebuie să profite la maximum și din care să învețe.

Inna vorbește despre greutățile întâmpinate la Vocea României Junior”: Nu vreau să se supere copiii pe mine sau să fie dezamăgiți”

A fost greu la filmări? Știm că ai și concerte, că ești mereu pe avioane, între țări…

De fiecare dată este obositor, însă îmi face plăcere să ascult și să descopăr mici artiști talentați, cu voci incredibile. Sunt fericită să fac parte din acest proiect și mă umplu de energie când lucrez cu copii!

Cum te înțelegi cu colegii, cu echipa, ce pasiuni comune aveți și despre ce vorbiți în pauze?

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Mă înțeleg bine cu Andra și Marius, dar și cu Bobo și Magi (Mihai Bobonete și Robert Tudor, prezentatorii – n.r.), precum și cu echipa de producție, este o atmosferă plăcută și profesionistă la filmări. În pauze, vorbim, îmi verific rețelele de socializare, e-mail-urile. Ne cunoaștem de ceva vreme, având în vedere că suntem cu toții în industria muzicală de mult timp.

Cât de greu îți este, emoțional vorbind, să lucrezi cu copii? Nu de alta, dar trebuie să și respingi copii la preselecții, apoi, trebuie făcute alegeri, iar cei mici plâng…

Îmi este foarte greu, este cea mai grea parte din toată experiența Vocea României Junior. Cred că și colegilor mei le este la fel de greu. Am plâns de mai multe ori, pentru că nu vreau să se supere copiii pe mine sau să fie dezamăgiți. Ce le spun însă – și la audițiile pe nevăzute, dar și în celelalte etape – este să aibă încredere în ei, să muncească în continuare, să nu renunțe. Eu sunt cel mai bun exemplu că atunci când crezi în visul tău și îți vezi de drumul tău, dorințele se împlinesc.

Intervenţia jandarmilor la protestele din 10 august. Decizia oficială privind raportul
Recomandări

Intervenţia jandarmilor la protestele din 10 august. Decizia oficială privind raportul

Va scoate un album cu piese în spaniolă

Prin ce țări ai programate concerte anul ăsta?

Am concerte în Turcia, România, Spania, Moldova, Finlanda, Ungaria, Bulgaria, Rusia, Franța, Serbia, Polonia, Estonia, Croația, Statele Unite ale Americii, Canada și așa mai departe. Când nu călătoresc pentru concerte sau sesiuni de compoziție, îmi iau câteva zile libere și sunt fie la Barcelona, fie la București, alături de familia și de echipa mea.

Ce surprize ne pregătești?

Urmează un album nou, cu piese compuse de mine în totalitate, în spaniolă, un sound nou, abia aștept să îl ascultați.

Vacanță când îți vei lua și unde o vei petrece?

Nu am stabilit încă vacanța, mă așteaptă o vară plină de evenimente și filmări și nu știu exact când reușesc.

Pleacă în turneu în America și Canada. “Sunt extrem de entuziasmată!

Anul trecut ne spuneai că, deși locuiești mai mult în America, sau la Barcelona, nu ai luat în calcul o mutare definitivă din România…

Elevele din Constanța, abuzate și în Italia: “A luat o rangă de metal și a început să dea cu ea.” “M-am dezbrăcat. Eram foarte rușinoasă”
Recomandări

Elevele din Constanța, abuzate și în Italia: “A luat o rangă de metal și a început să dea cu ea.” “M-am dezbrăcat. Eram foarte rușinoasă”

Nu locuiesc nici în America, nici în Barcelona. În America merg de fiecare dată pentru concerte, evenimente sau pentru sesiuni de compoziție. Barcelona îmi place mult și mă relaxează, o consider a doua mea casă. Însă eu locuiesc la București și aici mă întorc de fiecare dată, aici este familia mea, aici este echipa mea.

Tot anul trecut, aveai în plan un turneu în Brazilia și Argentina… Anul acesta ce ai pe agendă?

Urmează un nou turneu în Statele Unite, dar și în Canada pentru prima dată, și sunt extrem de entuziasmată!


VIDEO/Un capitol fericit al poveștii fără sfârșit. Mărturia emoționantă a unui tată singur: „Cel mai dureros lucru a fost când copilul alerga și căuta mama. Și mama nu era…”

Close
Închide
  Close