Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > INSTASTORY | Mihaela Rădulescu schimbă prefixul! Arată senzațional la 50 de ani!

INSTASTORY | Mihaela Rădulescu schimbă prefixul! Arată senzațional la 50 de ani!

Mihaela Rădulescu este o îndrăgită prezentatoare TV, pasionată de sport și de alimentație sănătoasă, admirată și pentru modul în care arată. A fost instructor de fitness, şofer de taxi şi secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului. În 1994 a lucrat la Tele 7 abc, apoi a prezentat emisiuni la diferite posturi TV, a fost jurat la “Românii au talent” și gazda emisiunii “Ferma” de la PRO TV.

A jucat în filme precum: „Legături bolnăvicioase” (regia Tudor Giurgiu), „15” (regia Sergiu Nicolaescu), „Fall down dead” (SUA) și în piesa de teatru „Bed time stories” (regia Chris Simion). Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, cu cântărețul Ştefan Bănică jr și cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Mihaela are un băiat, Ayan, din căsnicia cu Elan Schwarzenberg. În octombrie 2015, cu ocazia unui interviu, Mihaela Rădulescu l-a cunoscut pe Felix Baumgartner, austriacul devenit celebru după ce a sărit din stratosferă. Cei doi au aceeași vârstă, dar împart și pasiunile pentru sporturile extreme.

3.538                             474.000                                      1.119

Postări                          urmăritori                                   urmăriți

Close
Închide
  Close