Mergi direct la conținut »
Înțelegerea dintre vedete și televiziuni despre care nu vorbește nimeni! Cu ce condiții sunt luați la pachet Bănică, Brenciu sau Loredana
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Înțelegerea dintre vedete și televiziuni despre care nu vorbește nimeni! Cu ce condiții sunt luați la pachet Bănică, Brenciu sau Loredana

Banii nu sunt singura carte pe care o joacă, la masa negocierilor cu posturile TV, vedetele de talia lui Ștefan Bănică, a lui Horia Brenciu, a Loredanei sau a Deliei. Dincolo de remunerație - care, să ne înțelegem, nu e mică! -, televiziunile care-i iau trebuie să accepte o condiție... deloc confortabilă.

De Ana Maria Marinescu,

Fiecare dintre cele patru vedete are ca ocupație principală muzica și, indiscutabil, câștigă mai mult de pe urma concertelor și vânzărilor de albume decât din show-urile TV la care participă.

Prin urmare, toți au grijă ca atunci când semnează cu un post TV interesele lor…. muzicale să fie protejate și promovate.

Cum fac asta: una dintre condițiile pe care le pun pentru a semna este ca televiziunea care-i vrea să accepte să le promoveze concertele mari (cum sunt cele de la Sala Palatului), eventual chiar să le preia și să le difuzeze, să le permită să-și promoveze în emisiune albumele și single-urile și să le acorde sprijin să se promoveze și în alte emisiuni ale postului, ca invitați ai gazdei.

Modă lansată e Ștefan Bănică jr, când era prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”

Moda a lansat-o Ștefan Bănică, pe vremea când era amfitrionul emisiunii “Dansez pentru tine”, la PRO TV. Făcea reclamă concertelor sale la Sala Palatului, unde cântă de 18 ani, chiar în timpul show-ului, își lansa melodiile tot în cadrul show-ului și anunța lansări de albume.

Ștefan Bănică și Iulia Vântur au prezentat emisiunea ”Dansez pentru tine”

Loredana a preluat din zbor ideea. Când era jurat la “Vocea României”, era abonată la Revelioanele organizate de trustul MediaPro în piețe, iar spectacolele ei e amploare făceau parte din programele speciale din noaptea dintre ani. Rămasă și azi sub umbrela PRO TV, deși nu are nicio emisiune pe post în acest moment, continuă să fie invitată în emisiunile postului din Pache Protopopescu, unde își promovează piesele.

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 
Loredana, în timpul concertului de Revelion 2013

“Există o înțelegere verbală pe subiectul ăsta, al promovării, da”

Horia Brenciu, care a “evadat” de la “Vocea României” (PRO TV) în 2014, pentru a i se alătura rivalului său muzical, Ștefan Bănică, la “X Factor” (Antena 1), a copiat și el rețeta de succes. A aplicat-o în 2014 și din nou în luna ianuarie a acestui an, când a făcut cale întoarsă, semnând iar cu PRO TV, tot pentru “Vocea României”.

Horia Brenciu, din nou jurat la ”Vocea României”, după un cincinal la concurență

Și Delia beneficiază de aceleași privilegii, dar e mai puțin vizibilă și vocală decât colegii ei, cel mai probabil pentru că preferă să lase partea de PR în grija echipei sale și să nu-și umple timpul cu apariții televizate destinate autopromovării.

Delia profită cel mai puțin de pe urma înțelegerii legate de promovare / Foto: Unica

“Există o înțelegere verbală pe subiectul ăsta, al promovării, da. Nu știu dacă e stipulată și în contract, contratele sunt secrete, puține persoane au acces la ele”, a precizat pentru Libertatea o sursă din televiziune.

Close
Închide
  Close