Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Intervenția estetică făcută de Dana Săvuică, înainte de a împlini 50 de ani

Intervenția estetică făcută de Dana Săvuică, înainte de a împlini 50 de ani

Înainte de a împlini 50 de ani, Dana Săvuică și-a dorit să aibă genunchi mai aspectuoși și fără riduri. A reușit să scape de această problemă care îi dădea bătăi de cap apelând, ca de fiecare dată, la medicul său estetician Iancu Morad.

De Livia Lixandru,

Zona genunchilor este una dintre cele mai rapid afectate de semnele îmbătrânirii, iar majoritatea ar crede că nu există un tratament estetic pentru a stopa acest lucru.

„Vobeam cu medicul despre semnele de îmbătrânire care se instalează la nivelul corpului, în special la femei, și care sunt în zone vizibile, precum zona genunchilor. Noi stăm foarte mult pe tocuri, ne mișcăm foarte mult și atunci încep să apară niște riduri la genunchi care dau un aspect tare neplăcut.

Eu am și genunchii proeminenți și mai mult de atât cred că or să se instaleze aceste cute. Din acest motiv, m-a preocupat această problemă, dar sincer nu credeam că îi voi găsi rezolvare. Din fericire, m-am înșelat”, povestește Dana Săvuică.

Chiar dacă îngrijim pielea cu creme sau uleiuri, trecerea anilor nu poate fi astfel păcălită și lasă semne neplăcute din punct de vedere estetic.

„Eu îmi întrețin tot timpul pielea, fac dușuri cu tot felul de uleiuri, mă dau cu creme, dar cu toate astea se vede că pielea se usucă și s-au instalat niște cute inestetice. Indiferent de cât de multă grijă am avut eu de-a lungul timpului.

Plus că noi, femeile, mai facem o prostie. Ne place să stăm vara la soare, să ne bronzăm, și am observat cum exact pe bronzul acela frumos, se văd și mai bine aceste cute de la genunchi.

Pentru că se usucă și se deshidratează pielea. Tocmai de aceea am apelat la un tratament de injectare cu diverse substanțe, pe care l-a realizat medicul Iancu Morad în clinica sa, care să mă ajute să scap de cutele inestetice din zona genunchilor”, spune Dana Săvuică.

Close
Închide
  Close