Actriţele Ioana Abur şi Ioana Blaj se alătură distribuţiei serialului Adela, în care Andreea Ibacka și Mihai Călin formează un cuplu. Dezvăluirile celor două vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum.

Momentele încărcate de tensiune şi toate întrebările îşi vor găsi răspunsul în ultimele episoade ale serialului de la Antena 1, în fiecare joi, de la 20.30, după Observator.

Ioana Abur o va interpreta pe Ana Maria, mama Adelei. Avea doar 16 ani când a născut-o pe Adela, în urma unei frumoase poveşti de dragoste cu Paul Andronic, însă tatăl său, Traian Dincă, i-a luat copilul imediat după naştere şi i-a spus că a murit. După o ceartă îngrozitoare, a emigrat şi şi-a înscenat o sinucidere în aşa fel încât tatăl ei să creadă că a murit.

Ana nu a încercat niciodată să îl revadă pe Paul, convinsă că el a trădat-o şi deranjată de faptul că acesta nu a căutat-o în tot acest timp. Ce nu ştia ea însă este faptul că Paul a căutat-o până în momentul în care Traian i-a arătat mormântul ei.

Acum, Ana Maria s-a întors ghidată de un singur ţel: să-şi ia fiica şi să plece alături de ea cât mai departe de familia Andronic.

Ioana Abur şi Ioana Blaj, noile actrițe din serialul „Adela”. Ce roluri vor interpreta

„Ana Maria e mama Adelei, însă, din păcate, nu ştie asta. Toată viaţa ei e o consecinţă a minciunii, mai întâi minciuna tatălui ei, care i-a luat fetiţa la naştere, minţind-o că e moartă, apoi minciuna familiei Achim, care a înlocuit-o pe Adela cu Andreea.

Inima ei e plină de durere, de regrete, dar şi de multă iubire. Venirea ei va schimba vieţile tuturor, pentru că e hotărâtă să rămână alături de fiica ei, să se apropie de ea, s-o recupereze. Abia aştept să o cunoaşteţi pe Ana Maria şi, sper eu, să empatizaţi cu ea!”, a declarat Ioana Abur.

Ioana Blaj va juca rolul Rodicăi

O altă apariţie-cheie va agita lucrurile în casa Andronic. Rodica (Ioana Blaj), soţia lui Valentin Dincă, nepotul loial al lui Traian Dincă, revine în ţară şi printr-o serie de împrejurări ajunge să lucreze în casa Andronic.

Loialitatea ei însă nu este faţă de familia lui Paul, ci faţă de Ana Maria, pe care a cunoscut-o în străinătate. Cele două s-au împrietenit şi, aflându-i povestea incredibilă, Rodica i-a promis că o va ajuta să-şi recâştige fiica, astfel că s-a întors în ţară cu un plan bine pus la punct, direct în casa familiei Andronic.

Ioana Abur şi Ioana Blaj, noile actrițe din serialul „Adela”. Ce roluri vor interpreta

„Ce pot spune despre rolul meu este faptul că este un rol atipic pentru mine. La prima vedere este un rol simpluţ, dar pe care am încercat să-l condimentez şi să-i aduc o culoare aparte. Rodica sau Rodi, cum îmi place mie să o alint, râde mult şi colorat, e uşor cocoşată de greutăţile vieții, o femeie simplă, dar foarte muncitoare şi devotată, care a lucrat mulţi ani în Germania.

Lasă impresia că e uşor prostuţă, dar nu e. Sunt foarte curioasă şi eu să mă vâd pe ecran, să văd ce a ieşit. Sper să vă ajungă Rodi în suflete şi să vă destindă serile de joi!”, a declarat Ioana Blaj.

Urmărește-ne pe Google News