Mergi direct la conținut »
Ioana Ginghină a încercat să-și salveze mariajul cu Alexandru Papadopol! Actrița merge din septembrie la psiholog
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Ginghină a încercat să-și salveze mariajul cu Alexandru Papadopol! Actrița merge din septembrie la psiholog

Ioana Ginghină a încercat să-și salveze mariajul cu Alexandru Papadopol! Actrița merge din septembrie la psiholog

Despărțirea actorilor Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, anunțată în exclusivitate de Libertatea, a fost ca o lovitură chiar și pentru apropiații lor. Și asta pentru că ei nu au lăsat la vedere problemele care le erodau căsnicia, încercând să salveze, până la un punct, aparențele.

De Andreea Romaniuc Archip,

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de conviețuire, actorul fiind cel care a părăsit domiciliul conjugal în urmă cu aproximativ 5 luni.

Neînțelegerile din cuplu erau însă mult mai vechi și începuseră să se intensifice în ultimul an.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol locuiesc separat de câteva luni

Observând că nori negri se adună asupra familiei, actrița Ioana Ginghină a decis să apeleze la ajutor specializat pentru a-și salva căsnicia. Artista a luat în calcul serviciile unui psiholog, pentru a analiza obiectiv impasul în care se afla.

„Merg constant la terapie și mă ajută”

„Anul trecut, în septembrie, de ziua mea, mi-am făcut cadou prima ședință la psiholog. De atunci merg constant la terapie și mă ajută”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină. Dând timpul înapoi, se poate vedea că, practic, ea a făcut primul pas pentru a-și salva căsnicia cu Alexandru Papadopol, la acel moment cei doi actori conviețuind sub același acoperiș, ca o familie aparent fericită.

Deși, între timp, ruptura s-a produs în familie, actrița a continuat să meargă la psiholog, specialistul ajutând-o să treacă mai ușor peste despărțire.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

De altfel, în parte, datorită acestuia, Ioana Ginghină are un tonus optimist, este pozitivă și zâmbitoare, se ocupă îndeaproape de fiica ei și merge cu Ruxandra la tot felul de activități extrașcolare, inclusiv cursurile de la Mini Art Show, școala ei de actorie. Practic, nimic din comportamentul său nu trădează perioada dificilă pe care o traversează.

Ioana Ginghină vrea să își facă timp și pentru ea

„Vara asta îmi doresc să fiu singură, să îmi adun gândurile”

„Merg la psiholog pentru mine, pentru că nu vreau, la un moment dat, să intru într-o altă relație și să îmi vărs nervii pe persoana respectivă. Vara asta îmi doresc să fiu singură, să îmi adun gândurile. Vreau să am timp pentru mine, pentru că înainte mă puneam pe ultimul loc. Voi merge cu Ruxandra acasă la părinții mei, vreau să ajungem la festivaluri prin țară, dar și în Grecia. Distracția pentru mine nu înseamnă în cluburi, ci să merg în locuri care îi plac fiicei mele, în care se simte bine și să fiu înconjurată de oameni dragi, cu care să socializez”, ne-a spus Ioana Ginghină.

Citește și: Fost ministru român, variantă bombă despre evenimentele de la Chișinău: Americanii și UE n-au avut încredere în români și nu i-au informat despre ceea ce urma să se întâmple

Close
Închide
  Close