MENIU CAUTĂ
04 Sep. 2018 16:04

Ioana Ginghină, detalii neștiute despre relația cu soțul ei. “Căsnicia are momente când este plină de dezamăgire“

Distribuie

 Ioana Ginghinnă și Alexandru Papadopol sunt căsătoriți de 12 ani și formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Actrița a postat un mesaj pe blogul personal, în care vorbește despre ce înseamnă căsnicia, lăsând loc de interpretări, în rândul cititorilor ei, care s-au întrebat dacă nu cumva cei doi actori sunt în prag de despărțire.

Ioana a primit sute de mesaje în care a fost felicitată pentru familia fruoasă pe care o are și i-au urat să fie fericită alături de soțul și fetița ei.

Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest ”parteneriat” nu presupune întodeauna iubire.

Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înțelegere sau bunătate.
Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată ”Te iubesc”. Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai obseri de mult că îți face cafeaua zi de zi, de 12 ani… Acum este… normal. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de dezamăgire și îndoială. Și totuși sunt momente când este totul diferit.

Când simți că îți e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei și simți că nu mai poți. Apoi iei aer în piept și te uiți în jos și când să-ți dai drumul simți o mâna care te ține… te întâlnești cu ochii lui și știi, fără prea multe cuvinte că o să fie bine. Te ia în brațe și toate au trecut și realizezi atunci că această relatie este magică.”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul personal.

Ioana Ginghină a slăbit cinci kilograme în zece zile, în urma unei detoxifieri a organismului. De altfel, nu este pentru prima dată cănd actrița a apelat la dieta ei minune. Rezultatele sunt cele mult așteptate.

Citește și

Reacția Guvernului după ședința CSAT. Eugen Teodorovici: „Orice întârziere la rectificare poate crea întârzieri de salarii în septembrie”

Citește mai multe despre Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și casnicie pe Libertatea.

Comentarii