Soluţia ei: să îşi ia dieta de 21 de zile în vacanţă. Elimină zahărul, înlocuieşte dulciurile clasice cu cele raw vegane, elimină carbohidraţii răi.
“Cartofi mănânc, dar combinaţi cu legume, nu cu carne. Ronţăielile: migdale, caju, alune, nuci crude, morcovi, ardei gras, ridichi, fructe, precum merele, kiwi, portocale”.
Ioana recomandă ca micul dejun să nu fie sărit: “Un smoothie din caju, banană şi scorţişoară ne va ţine de foame multă vreme sau un iaurt grecesc cu fulgi de ovăz, goji, seminţe de in sau budincă din seminţe de chia”.
Pentru prânz, ea recomandă ciorba sau o salată cu brânză, o mâncare de legume, carne la grătar. Nici masa de seară nu trebuie omisă: “O ciorbiţă de legume, de roşii sau broccoli, salată cu peşte sau fructe de mare ori sufleu de legume”.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.