Mergi direct la conținut »
Ion Oncescu îl acuză pe Giani Kiriță. "Nu mai trăgea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ion Oncescu îl acuză pe Giani Kiriță. "Nu mai trăgea"

Ion Oncescu îl acuză pe Giani Kiriță. „Nu mai trăgea”

Ion Oncescu, fost concurent la emisiunea Exatlon România, a scos la iveală lucruri nebănuite despre fostul său coleg, Giani Kiriță.

De Dana Aramă,

Ion Oncescu a făcut parte din echipa Faimoșilor din cadrul concursului Exatlon România, care este difuzat de postul de televiziune kanal D. Ion Oncescu a fost nevoită să părăsească Exatlon România din cauza unor probleme de sănătate.

Pe durata cât a fost prezent în cadrul show-ului, Ion Oncescu a avut parte de tot felul de comentarii din partea colegilor săi din echipa Faimoșilor, din care face parte și fostul fotbalist Giani Kiriță.

La o emisiune de la Kanal D, Ion Oncescu a scos la iveală lucruri nebănuite despre Giani Kiriță, afirmând că acesta nu-l ajuta deloc atunci când concurau împreună la probe.

 “O să vă spun ceva. Știți când dădeam la rotița aia ca hamsterul? Eram cu Giani acolo. El nu mai trăgea. Era momentul în care trebuia să ne tragem coechipierul din apă. Eu eram partenerul lui Giani și simțeam că el nu mai trăgea. Un sportiv care-i vede mișcările își da seama, eu știu însă ce simțeam în mâini. Eram singurul care trăgea”, a declarat Ion Oncescu.


Citește și: EXCLUSIV/Cristian Lipovan, românul care a explorat ruinele de la Cernobîl, la 32 de ani după dezastru. ”O cameră plină cu măşti de gaze pentru copii, imaginea asta mă urmăreşte”


 

Close
Închide
  Close