De Florian Gheorghe,

Pare greu de închipuit, însă magnatul a cântat, și nu de puține ori a urcat pe scena veteranului club al mișcării muzicale românești, același Club al Arhitecturii, care este dedicat și astăzi istoriei artiștilor noștri. ”Cânta împreună cu diverși chitariști de folk, urca pe scenă cu ei. Nu era chiar vocea principală însă fredona într-un mod plăcut, știa mai toate melodiile la modă la începuturile anilor 70, perioadă care coincide cu aceea a marilor sale succese pe terenul de tenis. La fel ca el, și marele actor Ion Caramitru avea aceeași pasiune. Cântau des împreună.” , și-a amintit muzicianul Manea Mihai ”Croco”, unul din oamenii ce au fost martori la toate evenimentele importante petrecute pe scenele muzicale din ultimii 50 de ani.

Ion Țiriac a cântat folk prin anii ’70, acompanit de diverși chitariști

Era o gașcă frumoasă, arhitecți, actori de teatru, muzicieni. Își făceau veacul în Club A, care era pe-atunci un spațiu elitist, al valorilor culturii bucureștene și nu numai”, adaugă Croco, cunoscutul om de muzică de la Centrul Național de Artă Tinerimea Română. Tot el, posesor al uneia dintre cele mai mari colecții de afișe de spectacol din țara noastră, ne-a oferit și o fotografie cu omul de afaceri, acum în vârstă de 78 de ani, făcută la unul din concertele din club, prin 1972, imagine apărută în defuncta ”Revista Săptămâna”.

 

CITESTE SI  Cine e Theo Pașa, bărbatul care-i face ochi dulci Simonei Halep. E prieten cu Lucian Becali. A dat chix în afaceri

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta
GSP.RO

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta