„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă’, a declarat Ioniță de la Clejani, care a fost abordat de reporteri în timp ce se urca la volan, potrivit VIVA!

Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată după ce a văzut comportamentul bizar al Margheritei. „Foarte bine”

În ciuda faptului că, în acest moment, este cercetată de poliție, Margherita pare că vrea cu tot dinadinsul să-i sfideze pe cei din jur, tânăra postând ieri pe contul personal de socializare filmări care au stârnit indignarea tuturor.

Tânăra a postat un nou clip cu ea, în care stă pe scaunul de lângă șofer, într-un autoturism… atât de relaxată, încât a scos picioarele pe geam!

Mai mult, într-o altă filmare, tot în mașină, Margherita dansează lasciv, în timp ce în mână ține un pistol, dovadă că nu se sinchisește de faptul că are un dosar penal.

Ce a postat Margherita de la Clejani pe Instgram

„Lasă-mă să trăiesc viața mea de rockstar!” – trasmite Margherita într-una dintre postările sale.

În timp ce fratele său, Fulgy, și-a închis toate conturile de socializare pentru a evita întrebările puse de fani referitor la situația în care se află acum Marga, tânăra este foarte activă pe internet.

„Ce să îți fac dacă le am pe toate? Bagă-ți unghia în gât și mori de ciudă!”, „Eu îmi fac prezența, tu faci diferența. Vreau să mă joc, dă-te fă-mi loc!”, „Frumoasa din România adormită”, „Te fac pachet și îți dau foc! Eu sunt prințesa războinică”, – sunt alte postări ale fiicei Clejanilor, toate însoțite de fotografii sexy ale ei și înjurături exemplificate prin emoticoane.

Citeşte şi:

Diabetul și coronavirusul. Un studiu din Anglia arată că din 23.000 de pacienți decedați de COVID-19, o treime erau diabetici

VIDEO | Sute de oameni au luat lumină a doua oară la Constanța. “Ca în cușcă eram în casă”

VIDEO | Guvernul Orban face modificări la programul IMM Invest. Premierul a cerut finalizarea achiziţiei de măşti pentru elevi şi persoane defavorizate

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut