MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2018 10:40

Ionuţ Iftimoaie îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere în Madagascar, la filmările pentru „Ultimul Trib”

Distribuie

Ionuţ Iftimoaie împlineşte astăzi 40 de ani şi îşi aniverseazã ziua de naştere în frumoasa insulă Madagascar, acolo unde concurează pentru trofeul „Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată de Antena 1 în această toamnă.

Concurent în echipa „Lemurilor', Ionuţ este un obişnuit al confruntãrilor sportive, atât fizice, cât si psihice. „Mentalitatea de sportiv nu-mi dă altă variantă decât sã intru într-o competiţie cu gândul de a o câştiga. În momentul în care am plecat, prietenii mi-au urat sã mã întorc acasã cu marele premiu de 100.000 de euro. Şi eu m-am gândit la premiu, este adevărat, dar nu la cei 100.000 de euro, ci la titlu, în primul rând. Eu sunt aici pentru trofeu! Aş fi ipocrit sã nu recunosc cã atunci când ai patru copii acasã e greu sã nu te gândeşti şi la partea financiarã!', a declarat însã acesta.

Întrebat cum se simte la 40 de ani, Ionuţ a răspuns fără să stea pe gânduri: „Un om împlinit. Exact aşa pot sã mã definesc. Sunt mulţumit de viaţa pe care o am şi dacã Dumnezeu ar rândui sã mã mai nasc o datã, pas cu pas, aş vrea sã trec prin exact aceleaşi situaţii!', completând: „Îmi doresc ca Dumnezeu să-mi dea sănătate, să pot păstra ceea ce am obţinut deja şi împreună cu soţia mea să ne creştem copiii frumos, să îi vedem la casele lor. Îmi doresc să trec la următorul stadiu, sã devin socru şi bunic, să mă bucur de fiecare etapã în parte!', a mai spus Ionuţ Iftimoaie. Recent, Iftimoaie a dat detalii despre planurile sale. Mai exact, se va face un film despre viața lui.

Citește și

John McCain a murit. Cine a fost senatorul de Arizona – de la prizonier în Vietnam, la candidat la alegerile prezidențiale

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii