Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Irina și Răzvan Fodor vor să-și mărească familia anul ăsta. “Diana își dorește foarte mult o surioară”

EXCLUSIV/ Irina și Răzvan Fodor vor să-și mărească familia anul ăsta. “Diana își dorește foarte mult o surioară”

Irina și Răzvan Fodor mai fac un copil în 2018. Cel puțin, ăsta e planul. Prezentatorul de la “MasterChef” și vedeta noii emisiuni de weekend de la PRO TV, “Inspirația de weekend”, au comandă de o surioară de la fiica lor de 7 ani, Diana. Cei doi s-au căsătorit în 2010, iar un an mai târziu i-au cununat pe Cabral și Andreea Ibacka.

De Ana Maria Marinescu,

 Libertatea: Cu “Inspirația de weekend” te întorci în postura de prezentatoare… după cât timp?

Irina Fodor: Acum 4 ani am trăit experiența de co-prezentatoare la “Poveștiri de noapte”. Am avut noroc atunci, când a venit vorba de partenerul din față camerei: cu Cabral râdeam enorm, pentru că mereu încerca să mă facă să mă simt bine în timpul live-ului. Acum, cu Andreea, e la fel de amuzant, pentru că avem același simț al umorului și pentru că suntem la început de drum, tot timpul există stângăcii și “perle”. Pe Andreea o știu din 2014, am lucrat împreună ani buni și știam cum funcționăm ca echipă, așa că proiectul a mers că uns din prima.

Irina a fost nevoită să-l părăsească pe Cătălin Măruță

Cum împaci acum joburile, cel de prezentatoare și cel de reporter la emisiunea lui Cătălin Măruță?

Din păcate, nu le-am putut face în paralel, așa că la jobul de reporter de la emisiunea “La Măruță” am fost nevoită să renunț. Acum, îmi împart responsabilitățile noii emisiuni cu Andreea: hotărâm conținutul, prezentăm, ieșim pe teren să filmăm, premontăm…

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Te-ai sfătuit cu Răzvan înainte de a acceptă emisiunea?

Bineînțeles, la noi toate hotărârile se iau în familie, pierdem nopți întregi făcându-ne planuri pentru viitor. Fiecare știe ce își dorește celălalt, iar când unuia dintre noi îi iese, se lasă cu fericire generală. Răzvan este motivul pentru care eu am încredere în mine și am încredere să încerc lucruri, că acum. Fără sfaturile lui și fără siguranța cu care îmi spune “Poți să faci orice!”, nu știu dacă aș fi fost în punctul asta.

S-a întors un pic roata la voi, dacă înainte Răzvan era tot timpul pe la TV, acum vei fi tu, iar el nu are în acest moment emisiune…

La noi tot timpul a fost așa, când unul, când celălalt. Suntem obișnuiți să avem perioade cu filmări care țin 18 ore și perioade în care îți poți trage sufletul și te poți comporta că un om normal: îți duci și îți iei copilul de la școală, ai timp să gătești ceva bun, să bei seara un pahar de vin și să stai la povești cu ai tăi. În televiziune se întâmplă asta tot timpul. Răzvan este într-o perioada în care se poate bucura de toate astea, așa cum și eu am avut parte de o perioada asemănătoare în urmă cu câțiva ani. Lucrează la un proiect, dar o să aflați de la el despre ce e vorba, când o să fie momentul.

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC
Recomandări

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

Răzvan suferă de depresie. E vorba de ritmul în care trăim, de stresul zilnic

Răzvan a dezvăluit recent că suferă de depresie și anxietate. Ce crezi că a declanșat asta? Pentru că, priviți din afară, voi aveți toate motivele să fiți fericiți: aveți o familie frumoasă, sunteți tineri, sănătoși, aveți notorietate, prieteni și… tot viitorul înainte.

Suntem fericiți pentru toate motivele enumerate mai sus: avem un copil incredibil, ne iubim, suntem sănătoși noi și ai noștri, prietenii sunt și ei bine și cu noi tot timpul. Dar stările lui Răzvan nu au legătură cu lucrurile astea. Probabil majoritatea suferă de o formă sau altă de anxietate ori depresie. E vorba de ritmul în care trăim noi, cei din orașele mari, e vorba de stresul zilnic, e vorba de gândurile pe care ți le faci în legătură cu cât de stabil se anunță viitorul pentru tine și familia ta. E vorba de lucruri care trec prin mintea oricăruia dintre noi, dar pentru care unii se consumă mai mult, iar alții, mai puțin. Nu toată lumea recunoaște neapărat treburile astea, pentru că își închipuie că ceilalți vor considera asta o slăbiciune. Și poate au dreptate să nu le spună. Nouă nu prea ne iese cu “introverteala” în familia asta: ce avem pe suflet, aia spunem.

Irina și Răzvan Fodor mai fac un copil în 2018

Spuneai, nu de mult: “ne tot facem planuri pentru al doilea copil”. Ce vă reține?

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceu
Recomandări

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceu

Diana își dorește foarte mult o surioară, are și nume pentru ea. Vrea să o cheme Alexandra. De vreo doi ani ne tot spune. Și noi ne dorim al doilea copil, dar deși ne-am promis încă de la început că nu vom lăsa o distanță prea mare între ei, iată că Diana are deja 7 ani, i-a împlinit pe 24 martie, și noi tot nu ne-am apucat de “proiect”. Recunosc, pe undeva, eu sunt de vină pentru această întârziere, dar sper să repar greșeala anul asta. În ultimii ani, programul meu de muncă a fost atât de încărcat, încât mi-a fost teamă că nu voi face față celui de-al doilea copil, iar ultimul lucru pe care mi-l doresc este să-mi neglijez familia.

Dacă n-ai mai fi în televiziune, ce te-ai vedea făcând?

Sunt o fire competitivă, poate că m-aș îndrepta către zona sportivă. Cred că mi-ar plăcea să fiu antrenor de fitness sau poate aș încerca ceva mai relaxant… yoga? Dar cel mai mult mi-aș dori să avem o afacere de familie, ceva care să aibă legătură cu natura, ceva în care noi să jucăm rol de gazde – să primim oameni la noi, să organizăm petreceri. Am o idee, vă anunț când se concretizează.


EXCLUSIV/Pavel Bartoș merge la sală, dar… “Nu mai trag de fiare, fiarele trag de mine!” Ar face schimb cu Smiley

Politicienii, ipostaze inedite de Paște. Ce mesaje transmiteau aleșii anii trecuți, de Sărbătoarea Învierii

Close
Închide
  Close