Mergi direct la conținut »
Irinel Columbeanu a recunoscut. "Fiica mea are mai mulți decât am eu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Irinel Columbeanu a recunoscut. "Fiica mea are mai mulți decât am eu"

Irinel Columbeanu a recunoscut. „Fiica mea are mai mulți decât am eu”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a recunoscut că există un domeniu în care fiica lui îl depășește cu mult.

De Dana Aramă,

Irinel Columbeanu, care anul acesta a împlinit 60 de ani, este un cunoscut om de afaceri. El a fost căsătorit cu Monica Gabor, cea care de mai mulți ani locuiește în America, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu un potent om de afaceri chinez, Mr. Pink.

Din mariajul lui Irinel Columbeanu și al Monicăi Gabor a rezultat un copil, o fată pe nume Irina.

Irina, care zilele trecute s-a afișat cu un ochi înroșit într-o filmare pe care a postat-o pe internet, este foarte activă pe rețelele de socializare, dar și pe YouTube, acolo unde are propriul canal.

Despre canalul de YouTube al fiicei sale a comentat Irinel Columbeanu, care a mărturisit că Irina are mai mulți abonați decât are el prieteni pe Facebook.

„Fiica mea are mai mulți abonați la canalul ei de YouTube Irinas Vlogs decât am eu prieteni pe Facebook, ceea ce nu mă împiedică să îi urez bun venit în mai mica noastră comunitate și o benefică evoluție tuturor copiilor activ preocupați de noul din lumea virtuală a Internetului, ce ne învăluie, încet încet, dar inevitabil, pe toți…”, a transmis Irinel Columbeanu.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO / Tragedia de la Colectiv: Amintirile care-l bântuie pe bărbatul care a sunat primul la 112. „Le auzeam spunând: Nu mai are puls!”


 

Close
Închide
  Close