Mergi direct la conținut »
Asta, da, minune în showbiz! Iris cântă ”în deschiderea” lui Adi Minune, la Băicoi!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Asta, da, minune în showbiz! Iris cântă ”în deschiderea” lui Adi Minune, la Băicoi!

Asta, da, minune în showbiz! Iris cântă ”în deschiderea” lui Adi Minune, la Băicoi!

Ajunsă cu greu în anul în care ar trebui să sărbătorească 40 de ani de la înființare, trupa Iris are nevoie de-o minune să redevină cea care a reprezentant, ani la rând, cea mai respectabilă formație rock românească. Sigur, acesta nu se numește Adrian Minune, cu care rockerii vor împărți scena în acest weekend.

De Florian Gheorghe,

Iris și Adrian Minune sunt capetele de afiș ale celei mai mari sărbători locale din Băicoi de pe peste an, ”Zilele orașului”, un spectacol gratuit ce va avea loc pe 20 și 21 mai, în centrul localității prahovene. Iris este formația-vedetă a primei seri, urmând ca vedeta manelelor să închidă cea de-a doua seară a manifestării. Lista artiștilor care vor urca pe scenă este una destul de pestriță, un amalgam menit să împace un număr cât mai mare de spectatori. Amintim Dj Rinno& Silvia, Elena Merișoreanu, Emilia Ghinescu, Ion din România, Georgiana Lepădat, Petrușa Sima, MC So, dar și copiii talentați de la Casa de Cultură din localitate care, din proasta inspirație a organizatorilor, vor împărți la rândul lor aceeași scenă cu solistul devenit exemplu social Adrian Minune, autorul unor melodii de petrecere ale căror mesaje pot fi izvoare de inspirație… pentru cei mici: ”Am o fată top model”, ”Noi suntem garda de fier” ori ”Sunt șeful sectorului”.

Iris împarte aceeași scenă cu Adrian Minune

”Am primit cu bucurie invitaţia de a participa la Zilele oraşului Băicoi şi nu vom dezamăgi aşteptările publicului din localitate. Ii respectăm pe toţi ceilalţi artişti participanţi la eveniment şi genurile muzicale pe care le reprezintă. Precizăm pentru fanii noştri că recitalul Cristi Minculescu & IRIS va avea loc în ziua de 20 mai, în jurul orei 22.00”, este reacția managementului Iris& Cristi Minculescu.

CITESTE SI: EXCLUSIV. A slăbit 20 de kilograme, dar s-a refăcut. Nelu Dumitrescu de la Iris, la prima ieșire între prieteni după spitalizare

Close
Închide
  Close