MENIU CAUTĂ

„Ispita de ispita” la PRO TV

Distribuie

„Ispita” verii, Bogdan Alexandru Vladau le-a facut pe multe femei sa se gandeasca cum ar fi reactionat daca ar fi fost obligate de regulile jocului sa stea timp de o saptamana alaturi de el. La celebritatea lui Bogdan au contribuit si concurentele pe care el trebuia sa le ispiteasca: Cosmina si Oana
Are 22 de ani si este student in anul IV la informatica manageriala, la Universitatea Romano-Americana. Aparitia lui in emisiunea „Vara ispitelor” a fost o pura intamplare: „Ma aflam la un casting pentru filmul lui Zeffirelli, „Callas Forever” si cineva mi-a spus ca se organizeaza in aceeasi zi un alt casting pentru o emisiune de televiziune. Am mers si acolo si m-au selectionat pentru „Vara ispitelor”. Si asa a inceput totul”. Emisiunea l-a facut cunoscut: „Dupa prima saptamana am avut o revelatie. Cand am iesit pe strada, oamenii strigau dupa mine. Ceea ce m-a uimit a fost ca unele femei au remarcat abia acum ca sunt simpatic”, se amuza Bogdan. Dar aceeasi emisiune i-a creat unele probleme in viata personala. „In acest moment, nu stiu daca mai am o prietena”, spune el, dar spera ca odata intors la Bucuresti, dupa terminarea emisiunii, sa se poata ocupa de relatia lui.
In ceea ce priveste planurile de viitor, Bogdan sustine ca informatica nu i se potriveste si crede ca o cariera in televiziune ar fi mult mai potrivita. Nu exclude nici posibilitatea de a se lansa in lumea muzicii. „Muzica este una dintre pasiunile mele, iar la „Vara ispitelor” am exersat serios in baie, in fiecare zi”, spune el razand.

Comentarii