MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 16:45

Ispita Nicoleta, din nou în conflict cu Nico, rivala sa de la „Insula Iubirii”. „Atâta poate săraca”

Distribuie

Replici acide între ispita Nicoleta și Nico, iubita lui Cătălin, de la "Insula Iubirii". Totul a pornit de la intervenția prin skipe, a celor doi , în cadrul ediției de luni, a show-ului de la Antena 1. 

Ispita Nicoleta a fost surpriza serii pentru bonfire-ul de la „Insula iubirii” al cuplului format din Mirela și Ionuț, Nicoleta a fost pusă în fața lui Nico și Cătălin, care au intrat într-o conversație video, pentru a le oferi sfaturi concurenților celor noi. Întreg momentul a avut loc în prima ediție din sezonul patru, de luni 3 septembrie.

Internauții au luat cu asalt contul de socializare al lui Nico. „Dar ce a închis ea filmarea, prost crescută! Până şi Radu a rămas mut! Normal că nu i-a convenit când i-ați dat peste nas! În loc să îşi caute iubirea adevărată în afara televiziunii, se pare că-i place să fie plătită să se maimuţărească pe la TV! Ruşine!„, a fost mesajul din partea unui prieten virtual.

„Atâta poate săraca!”, a fost răspunsul Nicoletei Molnar. „Şi genul acesta atrag „prietenele” mele. Legea atracţiei e pe bune fetelor. Eu o trimiteam la şcoală în loc să îi raspund.”, a fost părerea Nicoletei Dragne.

Citește și

Dăncilă refuză invitația lui Klaus Iohannis la consultări: „Mâine plec într-o vizită oficială în Spania, cu mai mulți miniștri”

Comentarii