MENIU CAUTĂ

Ispitele de la “Insula Iubirii” au purtat accesorii de 20 de kilograme

Distribuie

De la elemente inspirate din portul tradițional, la accesorii grele de 20 de kilograme, momentul defilării ispitelor la ”Insula Iubirii”, se anunță unul grandios și va putea fi văzut în cel de-al patrule sezon al emisiunii, care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 și online pe anten aplay.ro.

”Temptation Island – Insula iubirii” îi primește din nou pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. În Thailanda, cele mai puternice ispite, de patru ori mai pregătite, de patru ori mai viclene, de patru ori mai iscoditoare, așteaptă să demaște ceea ce concurenții ascund adânc în minte și în suflet.

Insula iubirii

Pentru momentul în care concurenții fac cunoștință pentru prima dată cu ispitele din acest sezon, o echipă întreagă de stiliști și make-up artiști și-au testat limitele creativității. Astfel, pentru ținutele fetelor au fost alese cele mai sexy costume de baie și asortate cu accesorii tradiționale thailandeze. Mai exact, fetele au purtat aripi maiestuoase folosite de tinerele thailandeze în timpul dansurilor tradiționale, iar efectul a fost unul spectaculos, însă și efortul a fost unul pe măsură, deoarece acestea cântăreau nu mai puțin de 20 de kilograme!

În acest timp, băieții au avut nevoie de pantaloni inspirați din portul tradițional, în timp ce bustul le-a fost vopsit în totalitate cu însemne cu semnificație pentru frumosul tărâm thailandez. Procesul a fost însă unul de durată, astfel că make-up artiștii au avut nevoie de aproximativ 10 ore pentru a realiza „tatuajele”!

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit și vă asigur că nici acesta nu va face excepție. Oamenii au personalități diferite, reacționează diferit la situațiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. Temptation Island – Insula Iubirii are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionați!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai multe despre accesorii, Insula iubirii și ispite pe Libertatea.

Comentarii