Mergi direct la conținut »
IUBITA lui ADRIAN CRISTEA: "NU vreau să fiu o PIŢIPOANCĂ"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > IUBITA lui ADRIAN CRISTEA: "NU vreau să fiu o PIŢIPOANCĂ"

IUBITA lui ADRIAN CRISTEA: „NU vreau să fiu o PIŢIPOANCĂ”

De Simona Josan,

Roşcată, cu părul ondulat şi cu buze pline, noua iubită a lui Adrian Cristea seamănă izbitor cu Bianca Drăguşanu, cea despre care fotbalistul spunea că este dragostea vieţii lui. Carla nu pare deranjată de acest detaliu şi se declară mulţumită de noul bărbat din viaţa ei şi mărturiseşte că sportivul a surprins-o plăcut, descriindu-l ca pe un bărbat romantic, pe care se poate baza.
Iar dorinţa cea mai mare a tinerei este să se bucure de fiecare clipă alături de „Prinţ”, fără să fie „o altă piţipoancă” din viaţa lui.
„Nu mă aşteptam să fie genul de om care seara să te ţină în braţe, iar dimineaţa să ne batem cu perne. E exact ca în filmele acelea romantice. L-am întrebat pe Adi, dacă să ies cu povestea aceasta. Am lucrat şi eu în televiziune, ca reporter, dar ca acum nu am avut emoţii niciodată. M-a bucurat că a ieşit şi a recunoscut şi el că suntem împreună. Nu vreau să fiu o altă piţipoancă din viaţa lui. Nu vreau să fiu o altă domnişoară trecută pe listă. De asta probabil şi-a asumat şi relaţia. M-a liniştit că a recunoscut că suntem împreună. Nu sunt o visătoare, şi nu m-am născut ieri, cât durează, durează. Iar Adi este foarte imprevizibil, trebuie să trăim ce e frumos. Orice femeie s-ar simţi deranjată dacă ar apărea informaţii despre altă domnişoară”, a declarat Carla la emisiunea „Acces direct”.
 

Close
Închide
  Close