MENIU CAUTĂ

Iubitul lui Ruby a ajuns la spital la Asia Express: ”A început să tremure tot”

Distribuie

Robert, iubitul și partenerul lui Ruby la Asia Express a trecut prin momente de groază după ce i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Condițiile din Asia și oboseala acumulată după atâtea zile și-au pus amprenta asupra lui Robert care a clacat fizic la finele unei zile obositoare, petrecute în soare.

Când au ajuns în locul în care trebuiau să-și petreacă noaptea, Robert i-a spus lui RUby că se simtee rău. S-a așezat, sperând că va fi mai bine, dar situația s-a înrăutățit.  „S-a așezat, a stat un pic liniștit și i s-a făcut și mai rău”, a povestit Ruby.

„Laptele mi-a pus capac. Cred că făcusem și insolație. Chiar așa n-am mai avut niciodată în viața mea”, a spus iubitul lui Ruby.

El zicea că nu mai poate să respire, a început să aibă frisoane, să i se încleșteze maxilarul, așa că au chemat echipa de medici.

A vomat și apoi s-a simțit mai bine, dar el a refuzat să meargă la spital.

Cei doi concurenți au mers, însă, la hotelul unde era cazat medicul român care îi însoțește pentru ca Robert să fie ținut sub supraveghere.

Peste noapte, starea lui Robert s-a agravat. Dimineața, a trebuit să își învingă frica și să meargă la spital. În urma investigațiilor făcute, medicii i-au spus că a făcut o toxiinfecție alimentară severă.


Citește și: Peste 130 de kilograme de cocaină au fost găsite pe litoral în 48 de ore! Nume de cod precum „Cartier” și „CR-7”, scrise pe pachete


 

Citește mai multe despre Asia Express pe Libertatea.

Comentarii