Recent, la un eveniment, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a apărut îmbrăcată într-un tricou roz cu mesajul „Te iubesc”, o fustă alb-negru, în dungi, iar în picioare a ales pantofi roșii, cu toc și un detaliu roz în partea din față. Această apariție a fost analizată de Iulia Albu și Ovidiu Buta.

Criticul de modă nu a fost impresionat de felul în care Andreea Esca s-a îmbrăcat. „Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu la Antena Stars, conform Spynews.

andreea-esca-criticata-de-iulia-albuIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ovidiu Buta, care e unul dintre cei mai cunoscuți stiliști din România, nu a fost deranjat de stilul vestimentar al Andreei Esca, a dat de înțeles că nu-i displace apariția prezentatoarei.

Andreea Esca nu e singura vedetă pe care Iulia Albu a criticat-o în emisiunea „Poliția modei”. În urmă cu câteva săptămâni, Iulia Albu și Ovidiu Buta, specialiști în modă, au prezentat un clip video în care protagonistă era Andreea Marin.

Vedeta a distribuit pe TikTok un scurt clip în care apare ea pe un scaun, în grădină. Poartă o cămașă, o pereche de pantaloni și e încălțată în grădină cu pantofi cu toc. Apariția aceasta nu a fost deloc pe placul celor doi critici de modă. „Stai! Cu ce e încălțată? Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente, pe gazon. (…)

Tu ești la tine în grădină și ți-ai pus niște tocuri! Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Urmărește-ne pe Google News