Mergi direct la conținut »
Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin. “Nu prea ştie ea cum să pună mâna“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin. “Nu prea ştie ea cum să pună mâna“

Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin. “Nu prea ştie ea cum să pună mâna“

Iulia Albu a postat pe blogul personal o imagine,  alături de care a scris un comentariu la adresa Andreei Marin, pe care o ironizează în stilu-i caracteristic.  Vedeta a comentat o fotografie în care “Zâna” a fost surprinsă la sala de forţă.

“Pătrunjelu-i lung şi gros/Astăzi eu mă duc să cos(esc). Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea ştie ea cum să pună mâna pe bara orizontală, dar măcar încearcă!”, a scris Iulia.

„Andreea, se ţine cu mâinile, nu “se atârnă de”! Ai putea lua lecţii de la doamna din partea dreaptă, o ţărancă veritabilă de nota 10. În rest multe fiţe pentru nimic şi poze în chiloţi când chiar nu este cazul”, a încheiat Iulia Albu.

Zilele trecute, seara ceremoniei oficiale de preluare a președinției Consiliului Uniunii Europene s-a desfășurat la Ateneul Român, iar dress code-ul a fost „ținută de seară”. Cât de bine și-au ales femeile politician din România ținutele, am întrebat-o pe fashion editorul Iulia Albu, care și-a spus părerea sinceră.

Citește și

Mihai Teja nu este încă antrenor cu acte în regulă la FCSB! Este legat de o clauză secretă de Gaz Metan și depinde de Fortes

 
 
Close
Close
Închide