Mergi direct la conținut »
Iulia, în miez de noapte în camera lui Salman Khan
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia, în miez de noapte în camera lui Salman Khan

Iulia, în miez de noapte în camera lui Salman Khan

Imediat după ce actorul s-a întors luni seara de la filmare, Iulia l-a însoţit până la etajul unde se află salonul prezidenţial al hotelului de cinci stele din Sibiu, unde este cazat indianul, susţin surse apropiate acestuia. Cât timp Salman Khan filma în centrul Sibiului împreună cu cea despre care se spune că ar fi pretendentă la inima lui, Daisy Shah, se pare că Iulia şi-a aşteptat cuminţică iubitul la hotel. Şi a cam aşteptat, pentru că indianul a avut multă treabă pe platoul de filmare în condiţii meteo nu tocmai prielnice. Frigul, mare duşman Pentru Salman Khan şi Daisy Shah, eroii principali ai producţiei bollywoodiene, frigul a fost cel mai mare duşman. Actorul a suportat cu stoicism ore în şir cele două grade de afară, îmbrăcat doar într-o cămaşă, însă pentru Daisy, care era îmbrăcată cu o rochie de culoare mov, ce îi lăsa mare parte din abdomen descoperit, a fost cumplit. După fiecare secvenţă, fetele care ajutau echipa pe Podul Minciunilor veneau şi o acopereau cu o pătură roşie, iar în pauzele mai lungi, Salman Khan şi Daisy intrau în restaurantul din imediata apropiere, pentru a se mai încălzi.

Bucătăreasă adusă special pentru indieni

Când a ajuns în România, Salman Khan mărturisea că i-au plăcut bucatele româneşti. Cu toate acestea, echipa de filmare a adus o bucătăreasă din Bucureşti, specialistă în mâncare indiană. Mita Basin şi tatăl ei au avut grijă ca starului bollywoodian să nu îi lipsească nimic, nici măcar mâncarea românească, pe care Mita spune că a fost apreciată. “I-am gătit mâncare indiană, cu pui şi legume. Nu au vrut nimic special. Sunt foarte flexibili. Au mâncat ce le-am gătit. Şi Salman Khan e foarte flexibil. Şi fratele lui, la fel, dar şi Daisy. Tuturor le-a plăcut ce le-am pregătit, au apreciat. Au încercat şi mâncare românească şi le-a plăcut”, a spus Mita Basin.

A speriat oile

Ceea ce echipa lui Salman Khan a filmat în Sibiu a fost “un vis” al eroului principal, interpretat de cunoscutul actor indian. Starul apare într-un cadru feeric, cel regăsit de echipa acestuia pe străzile înguste ale Sibiului şi în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.
Dacă totul a mers ca pe roate până ieri, nu acelaşi lucru se poate spune despre scena în care actorul trebuia să filmeze având în spate o turmă de oi. Mioarele nu s-au lăsat impresionate de apariţia megastarului indian şi nu au vrut în ruptul capului să îl urmeze în timpul dansului pe care trebuia să-l execute conform scenariului. Ba mai mult, acestea se întorceau cu spatele la el, ca să-şi caute ciobanul. Astfel, scena a fost repetată câteva ore! Deşi ar fi trebuit să aibă pauză pentru filmări, Salman Khan şi echipa sa au preferat să termine scena şi apoi să meargă la masă. În acest timp, mâncarea era aburindă la hanul din muzeu, unde lui Salman Khan îi place foarte mult să stea la masă, pe malul lacului.

 
 
Close
Close
Închide